2777
2789
عنوان

از شوهری که این مدلی هست باید جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 50 پست
من باشم اگر قرار باشه تو کوچه و خیابون بمونم یا تو مسجد و امام زاده بخوابم و گدایی کنم جدا میشم و مه ...

بعضی وقتا میگم طلاق هم نداد نداد مهریه رو بزارم اجرا خونه جدا بگیرم خودم تنها زندگی کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچی مشکلی ندارن هر چی گفتن گفتم باشه کلا غر نمی‌زنم و مظلومم اینا کلا روانشون مریضه چه خودش چه خانو ...

خب پس مظلوم نباش از این به بعد سلیطه شو بزار حساب کار دستشون بیاد هرچی گفتن گفتی چشم فکرکردن چخبره چون میدونن از طلاق میترسی دارن سواستفاده میکنن 

بخدا خستم کردن فکر میکنن دیگران مشکل دارن با اینا نمیتونن

درک میکنم خیلی سخته عزیزم سعی کن راه درست رو انتخاب کنی تو زندگیت

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امیدوارم زودتر بغل بگیرمت دخترم🐥💕

بعضی وقتا میگم طلاق هم نداد نداد مهریه رو بزارم اجرا خونه جدا بگیرم خودم تنها زندگی کنم

ولا به خدا مگه چقدر قراره عمر کنی که عمر و جونی و اعصاب تو بزاری به پای همچین مردی

کشیدم که میگم من ۱۰ سال از بهترین روزهای عمرم و به پای مرد بد حروم کردم بعدش جدا شدم اما تو اون ۱۰ سال آنقدر ادیت شدم  الان هزاران مریضی دارم که همش منشأ شون از اعصاب هست

شکر خدا زندگی دومم خوبه اما این مریضی ها زندگی رو برام‌جهنم کرده

خب پس مظلوم نباش از این به بعد سلیطه شو بزار حساب کار دستشون بیاد هرچی گفتن گفتی چشم فکرکردن چخبره چ ...

دقیقا عزیزم فکر کن تو این سه سال مادرش و خواهرانش تصمیم میگیرن دائما یه توقع دارن انجام بدم که هیچی انجام ندم آقا زندگی رو جهنم میکنه

ولا به خدا مگه چقدر قراره عمر کنی که عمر و جونی و اعصاب تو بزاری به پای همچین مردیکشیدم که میگم من ۱ ...

من الانش با27یال سن مریضی نیست که نداشته باشم تازگیا ام اس هم اضافه شده همش هم از وقتی که ازدواج کردم با اینا اتفاق افتاد