2777
2789
عنوان

خطرناک ترین آدما دنیا این آدمان

176 بازدید | 19 پست

آدمای که برای انتقام گرفتن صبر میکنن

میذارن بقیه پشت سرشان هر حرفی بزنن مسخره اشون کنن 

مثلاً یادمه یک‌بار یک از فامیل هامون چند سال پیش از چند تا دیگه از فامیلامون کتک خورد 

نه شکایت کرد نه کاری کرد

اونایی که کتکش زدن همیشه مسخره می‌کردن که کتکش زدیم و چکارش کردم

این در عوض رفت ازشون عذرخواهی کرد باهاشون آشتی کرد بقیه فکر کردن و همیشه پشتش حرف میزدن این‌قدر ترسو و بی عرضه است جای حق گرفتن این رفته عذرخواهی و غلط کردن که دیگه کاری به کارش نداشته باشن

اما باور نمی‌کنید بعد چندسال چنان بلایی سر زندگی اون چند نفر آورد که خدا با عذاب الهی نمی‌تونست

بچه هاشونو معتاد کرد، با زن هاشون رفیق شد و زن هاشون خیانت کرد، دختر هاشونو انداخت با این و اون رفیق بشن،‌در آخر در حد مرگ یکی یکی کتکشان زد 

هر وقت این داستان یادم میاد از آدمای کینه ای و ساکت اطرافم میترسم اگر بدی در حق کسی کردم کاری میکنم همون روزها جبران کنه و سکوت نکنه و نقشه نکشه 

اگر چنین آدمای اطرافتان هست بیخیال نشید 

تو تاپیک قبلی توضیح دادم خواهرزاده ام چنین آدمیه و الان داره نقشه میکشه هرکاری میکنم درگیر و نفرت انتقام نشه اما فایده نداره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یا یکی بود رفته بود خواستگاری دختری همه خانواده دختره و خود دختره راضی بودن اما برادر بزرگتر دختره نذاشت و همه کار کرد اون وصلت شکل نگیره 

بعد چند سال اون پسر را با زن و دختر برادر اون دختره گرفتن

می‌گفت از روی نفرت و انتقام جبران اون وصلتی که نذاشت شکل بگیره را گرفتم ازش

زن و بچشون عقل نداشتن

یاد مالک زخم کاری افتادم

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

این چه برخوردیه که برای متنبه کردن کسی که بهت ظلم کرده تو خودت رو به لجن بکشی؟!

دیدم تو فحاشی جنسی هم بعضی می‌خوان به نهایت تخریب طرف برسند حرف از تعرض پدر و برادر و شوهر خودشون به مادر و خواهر و... طرف می‌گن! این خیلی احمقانه است که تجاوز و تعرض و آلوده شدن به کثافت خودمون رو موقع برخورد با یک ظالم نادیده می‌گیریم و بهش بار پیروزمندی می‌دیم!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

آدمای ساکت  و صبور اینجورن هی تو خودشون میریزن اما یه روز تلمبار میشه بر عصبی میشن.

مثل اون پسر آمریکاییه چون ساکت خجالتی بود  همکلاسیاش مسخرش میکردن   از یکی از همکلاسیاش خودکار میخواد اونم بهش میده .

این پسره میگه تو فردا مدرسه نیا(چون مهربونی کرده بود بهش خودکار داده بود)

فرداش میشه پسره با تفنگ میاد مدرسه همکلاسیاشو میشه. عکسو فیلمش تو اینستا بود

من بهش حق میدم 

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....