سلام.بچه ها من از وقتی شوهرم رفته اسنپ کارکنه همش یه بحثی داشتیم،شماره های مختلف که وقت وبی وقت زنگش میزنن، معلوم نیس اخه اینا کین؟به خدا ماام اسنپ سوارمیشیم نه زنگ میزنیم بعدش دوباره بهشون نه پیام میدیم نه هیچی.حالا این هیچی بگیم دستشون میخوره بگیم بچشون زنگ میزنه یا حالا هرچی.
یه دعوای بدی ام داشتیم که تو تاپیک قبلیام هست که اونم با قسم به سر بچمون گذشت و گفتیم باشه سوتفاهم شده.
حالا من دوباره دیشب با شوهرم دعوام شد سر همین اسنپ.
والا چند وقته هر وقت روبیکاشو باز میکنم میرم تو مخاطباش اکنتای دختر میبینم با اسمای مختلف بعدم که میزنم روش ومیام بیرون ازش غیب میشه(مثل وقتی که ذخیره کرده باشه و پاک کرده باشه ولی وقتی میری توش دوباره یه بار دیگه برات میاره ها)میگم اخه اینا کین؟؟؟کیارا ذخیره میکنی اخه؟میگه من چه میدونم اینا کین.تو داری دوباره تهمت میزنی بهم.
میگم برا خودت سوال نیس اینا کین اگه راست میگی؟؟میگه وقتی میدونم کسی رو ذخیره رو نکردم نه،دیگه نمیدونم کین.
میگم چرا پس از من اینجوری نیست؟ هیچی نمیگه.
میگم چرا قبلا که اسنپ بری اینجوری نبود؟از اون روز که رفتی اسنپ اکانتا مختلف برات میاره.گفت مگه تو قبلش اینجارا نگاه میکردی ؟گفتم اره همیشه.
دیگه دارم دیونه میشم......
اگه بخوام بهش بگم نره اسنپ بلید قید خیلی چیزارو بزنم زندگیمون درست نمیچرخه اون وقت،ولی اینجوری ام ارامشم رفته به خدا.
چیکارکنم بچه ها؟
یا میزنه به سرم میگم گوشیمو قفل بزارم روش نزارم بره بعدم بگم من دیگه نه کار دارم کی زنگت زده ونزده،نه کاری با مخاطبات دارم.برو هرکار میخوای. بکنی بکن به منم کاری نداشته باش.