2777
2789
عنوان

دیگه نمیخوام اسنپ کارکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 44 پست
ببینید ایشون احتمالا از روی کنجکاوی شماره های مسافر رو ذخیره میکنه ک عکساشون رو ببینه بعد پاک میکنها ...

میگم بهش تو دخیره کردی شاسد خواسی شماره کارت بفرسی یا هرچی ولی تو ذخیرش کردی از اسمون که نیمده.میگه نه من ذخیره نکردم.

اخه روبیکا و این برنامه هاام خیلی نمیره بازدیداشو میبینم اکثرا.

منم ازفضاش بدم میاد دخترای هرمدلی گیرمیاد الکی شوخیو خنده باراننده حالا جالبیس اینه همسر من کلا باهم ...

به خدا منم هزار بار سوار شدم از طرف من هیچ وقت هیچ مشکلی نبوده نه حرفی نه چیزی.از حق نگذریم از طرف راننده هاام اکثرا چیزی نبوده.فقط یه مورد راننده ی بی ادب داشتم از این همه که سوارشدم.

اره واقعا همه جور آدمی هست من فقط به خودم نگاه میکنم که سروکاری با کسی ندارم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به خدا منم هزار بار سوار شدم از طرف من هیچ وقت هیچ مشکلی نبوده نه حرفی نه چیزی.از حق نگذریم از طرف ر ...

دقیقا منم خشکم تو ماشین 

ولی دیدم کسایی که چقد شوخیایی مزخرفی بارانندهامیکنن بی پروا

البته راننده بدم دیدم ولی بالاخره تاخودت نخوای کسی نمیتونه ازراه بدرت کنه 

دیگه خیلی لاشی باشه که بلایی سرت بیاره که اونم شکایتو شکایت کشی میتونی شرفشو ببری 

اسنپم خومیتونی گزارش بزنی

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بابا شما چرا اینجورینمن هر روز سوار میشم اصلا حرفی رد و بدل نمیشهفقط یبار یک آقایی دید فرم تنم هست گ ...

به خدا تو دلم خالی شد،همه بد گفتن.

میدونم همه جور ادمی هستا،خودشم حتی میگه من همه جور ادمی تو اسنپ دیدم هم با شخصیت هم بی شخصیت،یه بارم میگفت دخترا میان سوارمیشن بعدم میگن پول نداریم،منم چون دخترن بحث نمیکنم فقط به پشتیبانی اطلاع میدم.

[QUOTE=365654231]ببین اگه این چیزا تو ذات شوهرت باشه فرقی نمیکنه شعلش چی باشه، از اسنپ بیاد بیرون سر هر شغل دیگه ای ب ...[/QUOTE

راست میگی 

منم خودم عقیدم همین بوده 

ولی از اون روز که رفته اسنپ ارامشم رفته حداقل قبلش اینجور نبود به خدا.

عزیزم سیب گندیده توهرجامیوه ای باشه گندیدس😐ببخشیداینومیگم 

بنظرم مشکل شوهرته وسرهرکاری بره همینه

بنظرم باخودش درباره خودش صحبت کن 

واگرخیلی گیربدی فک میکنه چخبره

من همسرم روزی هزارتابیمارداره ازهرنوع مدلی ونه بهش زنگ میزنن ونه اسمشون سیوه

پس اینکه تماس میگیرن عجیبه

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

یه اسنپیه تعریف میکرد یه آقایی با خانومی سوار شدنبه اسنپیه گفت دوست دختر داری ؟گفت نه متاهلم و بچه د ...

طرف پول یه ماشین نداره با اسنپ تردد میکنه

با این حالللل بازم خیانت کاره و دوتا دوتا رو باهم هندل میکنه

چقدرررر بعضی مردا پرروان

بچه ها دیدم مثلا یه مسافری رو دیروز سوار کرده شبش زنگ میزنه یا فردا زنگ زده...شوهرمم جواب ندادهمن بع ...

اینکاری که میگیو بکن هم خودت راحت تری هم اون به خودش میاد

باور کن اگه ادامه بدی به گیر دادنا کار بیخ پیدا میکنه بدترش میکنه کلا بگو به درک دیگه برام مهم نیس هرکاری میکنی بکن قهر کن باهاش حرف نزن جوابشو نده اصلنم دیگه گیر نده
گیر بدی باور کن بدتر میشه به جایی میرسه میاد میگه خوب کردم اره 

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

والا من خیلی وقتا که با ماشین خودم نرم اسنپ سوار میشم تا حالا هم نشده الکی به کسی زنگ بزنم چرا مثلا اگه ماشینو پیدا نکنم زنگ میزنم میپرسم یا راننده زنگ‌میزنه میگه کجایین یا پیام میده ، اما نشده حرف اضافه ای زده بشه تو این همه سال فقط یبار که میخواستم برم پیش شوهرم سوار اسنپ شدم تو همون ماشین پسره پیام داد که با هم اشنا بشیم منم جواب ندادم خودمو زدم به نذیدن وقتی رسیدیم شوهرم اومد جلو در برا استقبالم که اون اقای راننده هم دید و دیگه هیچوقت کاری نداشت 

من ی مدت بی وسیله بودم مجبور می‌شدم با اسنپ برم محل کار راننده با شخصیت کم نبودند و بالعكس راننده چشم چران و دنبال موقعیت اگه شوهرت فاز دختر بازی داره تو هر شغلی که باشه کرمشو میریزه

حالا بماند ی عده زن و دخترم بندالن از هیشکی نمیگذرن

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

ببین یجور رفتار کن که انگار نمیدونی ولی دورادور زیرنظر داشته باش تا اتفاق مهمی نیفتاده بحث نکن ولش کن بذار کار کنه

احتمالا شماره ها رو سیو میکنه برا کنجکاوی بعد پاک میکنه

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 

مردی که کثیف باشه اسنپ و غیر اسنپ نداره هرز میپره چون ذاتشه اونی هم که آدم حسابی باشه تو یه گردان خانمم بره پاک میاد بیرون اینا همش حرفه،فقط از این در تعجبم چطوری از خیانت میگذرید یا میبخشید،من هر بلایی که فکر کنید تو زندگیم از سرم گذشته و بخشیدم به جز خیانت،این یکی رو ببینم نه توضیح میخوام نه توبیخ میکنم نه سوال میپرسم،فقط میرم بدون هیچ حرفی واقعا میرم و این لکه نجس از زندگیم پاک میکنم

بلندترین فریاد من سکوت من است...
راجع به اون شماره‌هایی هم که میگی میری توش میای بیرون شماره می‌پره منم خیلی شماره‌ها دارم توی شاد و ...

یعنی توی مخاطبای روبیکات هست؟؟

من خودم الان که برام پیش نیمده قبلنم یادم نمیاد درست واقعیتش

شاید یه بار شده اصلا درست یادم نمیاد.

یعنی ممکنه راست بگه که میگه نمیدونم کین؟؟

دیشب اعصابش خورد شد گوشیو پرت کرد گفت من نمیدونم کین بیا این گوشیو بردار هرکار میخوای بکن.