2777
2789

خیلی وقت بود دنبال کت وشلوار بودم دیروز یه کت وشلوار گرفتم منتها شلوارش یکم تنگ بود گفت میتونی با شلوار مازراتی بگ یا دمپا ستش کنی و شلوار خودشو برنداری 

الان موندم🫠

قدم نسبتا بلنده و اندام جمع وجوری دارم نه چاقم ونه لاغر 

حالا بااین اوصاف بگ بهتره یا دمپا؟ 

کتش یه وجب زیرباسنه 

با دمپا خیلی شیک و قشنگ بود

ولی خب با بگم میومد واقعا گیج شدم🫠

با چی بیشتر مده؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کتت رو با خودت ببر شلوار فروشی

هر شلواری رو پرو کردی ، کتت رو هم همونجا بپوش

ببین با کدوم قشنگ تره

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
کتت رو با خودت ببر شلوار فروشیهر شلواری رو پرو کردی ، کتت رو هم همونجا بپوشببین با کدوم قشنگ تره

کت رو همونجا خریدم

باجفتشون هم پوشیدم همونجا

تازه جفت شلوارارو داد گفت خونه بپوش انتخاب کن کدومو میخوای🫠

الان بشدت گیجم

چون باهردو میاد🫠

با دمپا خب جمع وجور و شیک بود

بگ مازراتی چون یکم شل و وله اونقدا شیک نبود اما خب اونم استایل خودش رو داشت وفوق العاده قشنگ بود

با دمپا خیلی قشنگ میشه کت کوتاه.

با بگ از بالا تا پایین یه جوره جلوه نداره کوتاهیش به چشم نمیاد. اگه شلوار از زانو گشاد بشه مدل بوت کات باشه که از همه قشنگ تره

کت رو همونجا خریدمباجفتشون هم پوشیدم همونجاتازه جفت شلوارارو داد گفت خونه بپوش انتخاب کن کدومو میخوا ...

احساس میکنم بیشتر دمپارو پسندیدی

همونو بخر

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
با دمپا خیلی قشنگ میشه کت کوتاه.با بگ از بالا تا پایین یه جوره جلوه نداره کوتاهیش به چشم نمیاد. اگه ...

اره اگه بدونی چقد قشنگ بود🫠حیف سختمه بپوشم عکس بندازم

افرین مشکلم همین بود دقیقا 

وای چه جالب راست میگیا با بوت کاتم میاد فکرکنم این مدلو نداشت

ولی اینی که من گرفتم دمپاس ازبالا تنگه پایینش گشاد میشه