2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نزدیک ۵۰ تومنکه تصمیم دارم طلا بخرم ولی چون تنهایی می‌خوام بخرم میترسم... هر روزم داره می‌ره روش

بخر خوب نترس یه طلا فروش  سر سنجش بخر 

پشیمون میشیا

بخر خوب نترس یه طلا فروش سر سنجش بخر پشیمون میشیا

آره دست دست کردم شد ۵ تومن

آخه تنهام میترسم سرم کلاه بزارن

نمی‌خوام کسی بفهمه

کلا موندم چی بگیرم که اجرتش خیلی کم باشه 

شما نظری نداری ؟

آره دست دست کردم شد ۵ تومنآخه تنهام میترسم سرم کلاه بزارننمی‌خوام کسی بفهمهکلا موندم چی بگیرم که اجر ...

بازم دیر نشده از این بیشتر میشه 

به نظرم طلا ها ساده بدون طرح و دست دوم از خود طلا فروش بخری 

طلا های نو و مدل های خوشگل گرون تر 

بازم دیر نشده از این بیشتر میشه به نظرم طلا ها ساده بدون طرح و دست دوم از خود طلا فروش بخری طلا های ...

بین سکه های نیم . ربع . تمام

سکه پارسیان

شمش تا ۱۰ گرم

با طلای دست دوم . اجرت خیلی پایین

به نظرتون کدوم سودش بیشتره ؟ هم موقع خرید هم موقع فروش ؟

بین سکه های نیم . ربع . تمامسکه پارسیانشمش تا ۱۰ گرمبا طلای دست دوم . اجرت خیلی پایینبه نظرتون کدوم ...

پارسیان شنیدم تقلبی خیلی داره

سکه شاید سخت بخرن 

شمش و طلای آب شده بخ ب بهتره

۵۰ تومن از اول کار کردی شده ۵۰

آره دست دست کردم شد ۵ تومنآخه تنهام میترسم سرم کلاه بزارننمی‌خوام کسی بفهمهکلا موندم چی بگیرم که اجر ...

من یه بار یک کم پول جمع کردم پارسیان از گالری حقانی گرفتم. چون شک داشتم که معتبره یا نه خرید اولم کم بود. وقتی بسته ام رسید بردم طلافروشی گفت اصله

من یه بار یک کم پول جمع کردم پارسیان از گالری حقانی گرفتم. چون شک داشتم که معتبره یا نه خرید اولم کم ...

خوب کاری کردی

من از خرید حضوری طلا میترسم چه برسه از سایت ها

تا تصمیم بگیرم شده گرمی ۱۰ تومن☹️ هعی