2777
2789
عنوان

جالبه بدونین که لرها و کردها

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 86 پست
ما لرها ب گذشتمون میتونیم افتخار کنیم ولی ب حالمون نه،واقع بین باشیم!البته کاری ب لرای بختیاری ندارم

چرا این حرفها ومیزنی

ما بختیاری و لرهای لرستان یکی هستیم

الان افتخار ندارن 😐😐😐

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

چون فارس ها فقط به ایرانی بودنشون افتخار میکنن اینا به قومیتشون هرکدومم پرچم جدا دارن برا خودشون

الان بحث همین بود قدیمی ترین ایرانیان اینها بودن 😂 چی میگید خداوکیلی

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما لرها ب گذشتمون میتونیم افتخار کنیم ولی ب حالمون نه،واقع بین باشیم!البته کاری ب لرای بختیاری ندارم

چشونه که میگی افتخار ندارن؟ درمورو خودتون صحبت کنید اگر مایه افتخار نیستی جمع نبند

از ترس باسنشون لرا رو گذاشتن تو اوج محرومیت و شهرای لرنشین رو کردن مناطق محروم... که یه وقت جون نگیرن

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم
ما شجرنامه ده نسل قبلمون ثبت شده و کتاب اش داریم و امضا شده هر نسل هم دوباره ثبت میشه بختیاری هستم ل ...

افتخار میکنیم بهتون 💚

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
شیراز ۹۲ درصد فارس هستن چند درصد لر چند درصد ترک قشقایی ن په کل شیراز لرا هستن توهم نزن بیا پایین

اولا درست صحبت کن 

حق نداری با من اینطور حرف بزنی

نگفتم همشون لرن پرسیدم لر نداره😐😐😐

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

😂😂حقایق

کاری به اینا ندارم

تو بگو سوزشت از چیه؟ از این بگو

اگر پولتو جایی ندادن همینجا بگو رو هم میذاریم میدیمش که دیگه آروم بگیری

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم
آریوبرزن لر بودهحالا فهمیدی افتخار چرا؟

آریو برزن پارس هستن ربطی به لر نداره بروتاریخ بخون صحفات مجازی هم به دروغ میگید کوروش لر هست چنین حقی ندارید تاریخ فرهنگ مردم دیگ رو بزنی به نامتون  شما همتون سید هستین جدتون باید تو عربا پیدا کنی حالا ایرانی هم کلا شاید نباشید

تنها قوم دست نخورده ایران ... ک مغول حمله کرد ب همه تجاوز کرد بجز لرها.....

اره اینو شنیدم 

کی جرعتش میکشه برع سمتشون 

واقعا از هیچی نمیترسن 

اثن تو خونشون نترس بودن هست 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
چرا این حرفها ومیزنیما بختیاری و لرهای لرستان یکی هستیمالان افتخار ندارن 😐😐😐

ن خدایی لر لرستان مخصوصا خرم آباد خیلی پاچه خوار شدن و این واسه کسایی با اون پیشینه تاریخی مایه ننگه

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
تنها قوم دست نخورده ایران ... ک مغول حمله کرد ب همه تجاوز کرد بجز لرها.....

عزیزم اینا حرفای شعاریه هیچ نژادی دست نخورده نیست 

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

بعضیا الکی میگن لرم بعد توهین میکنن چقدر آدم باید بی شخصیت باشه ، اگر هم خانواده خودت خوب نیست بقیه رو جمع نبند .

اسی تاپیک قفل کن همه دارن توهین میکنن یه مشت عقب افتاده

هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱..! 

شیراز لر نیستن چی میگی تو شما کل ایرن ۸ میلیون ۶ درصد ایران فارس ها ۶۵ درصد ایرانن دروغ نگو من شیراز ...

عزیزم هر اداره ای 

نمایندگی ای

مطبی

هرجا بری 

جاهای اصولی و مهمی که بری لر هستن.

شیرازی های قدیمی توی محله های قدیمی خودشون ثابت موندن.