2777
2789
عنوان

دستمال شب عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 5753 بازدید | 198 پست
امان از جاری بد،مال منم گاهی کرم میریزه،پری شبی یهو گفت عشقم ب شوهرم! بعدب روی هودشم نیاورد ک چ چرتی ...

بیشعوره ابجی ناراحت نشو 

جاری منم اوایل ازدواجم همش میگفت اره شوهرت عاشق فلانی و فلانی و فلانی بوده بعد توروگرفته 

اسم صدتا دختر میاورد که اره اینا همبازیای بچگی همسرت بودن هرچی میگفت به کتفمم نگرفتم تا دیگه خودش بیخیال شد 

یبار خواستم بگم خب مهم اینه اخرش دلش پیش من گیر کرد وگرنه میرفت بکی از همونطور میگرفت بعد گفتم ولش کن خوشحال میشه میگه ببین چزوندمش 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درست میگی عزیزم ولی بی شرمیه برام

اینجوری فکر نکن عزیزم البته با توجه به این راحتی و ولنگاری که بعضیا تو جامعه دارن و اینجام اکثرا تایید میکنن که خرابا همه کاری میکنن شانسم دارن حالا دور از جون شما و عزیزان در تاپیک خواهرا شوهرت به خودشون حق میدن همه جوره پشت داداششون باشن و محکم کاری کنن منظورشون شخص شما نیست هردختر دیگه ایم بود همینطور میکردن اینا قانون نانوشته‌شونه و بهش پایبندن عزیزم خودتو اذیت نکن

ازتون میخوام برام دعا کنید منم بزودی زود تیکر بارداری بزنم🤰🤱 سنم داره میره بالا 😔تو زندگیمون خیلی سختی کشیدیم😢 عاشق بچه‌ایم😍😘ما سال۱۴۰۳مامان بابا میشیم ان‌شاءالله😍👶🧒🧑
بیشعوره ابجی ناراحت نشو جاری منم اوایل ازدواجم همش میگفت اره شوهرت عاشق فلانی و فلانی و فلانی بوده ب ...

منم بها نمیدم

مریض شده بودم 

برای شوهرم جوشونده اورد

برای من ب گفته شوهرم اورد

اونشب اهنگ میخوند جلو شوهرم

یا لباسی میپوشع ک بدنش معلومه

چاقه هااا خیلی 

صد و‌خورده وزنشه

دیشب ی چیزی پوشیده بود ک‌کلا بدنش معلوم بود خیلی خیلی زشت ها

ولی ب روم نمیارم

میگم اگه بفهمه حساس شدم بدتر میکنه

ببین می دونم رسم بدی هست ولی  یه چیزی بگم رسمشون هست و براشون فکر کنم  مهمه   که همسرتم موافقشونه پس  به نظر من بده که دهنشون رو برای بعدها بسته باشی ونخوان حرف مفت بزنن  ولی دیگه وقتی رفتی خونه ی خودت دیگه برای خودتون یه حریم مستقل دارین و اجازه نده دخالت کنن تو زندگیتون البته با احترام بشنو و  ولی عمل نکن اگه احساس کردی دخالت هست و نظر نیس

ممنونم از محبتی ک‌تو کلامت هست،سعی میکنم...

سپیدبخت بشی عزیزم😘🌸

ازتون میخوام برام دعا کنید منم بزودی زود تیکر بارداری بزنم🤰🤱 سنم داره میره بالا 😔تو زندگیمون خیلی سختی کشیدیم😢 عاشق بچه‌ایم😍😘ما سال۱۴۰۳مامان بابا میشیم ان‌شاءالله😍👶🧒🧑
ببین می دونم رسم بدی هست ولی یه چیزی بگم رسمشون هست و براشون فکر کنم مهمه که همسرتم موافقشونه پس ...

باید سعی کنم هرچه زودتر از پیششون بریم وگرنه دردسرم زیاده،لابعد دوسال دیگم بچه میخوان

مامان مهربون اینده♥️

وای ممنونم عزیزم😍😍🌸

چی بگم من دیگه اخه ندیدم اخریش برمیگرده به عروسیه مامانم سال ۲۰۰۲ راس میگی مهم شوهر آدمه ولی خیلی خو ...

خداروشکر که این رسم مزخرف رو ندارین 

ما داشتیم فقط درحد مادرشوهر 

که اونم دیگه نداریم

راستی یکی از رفیقام نامه نگرفته بود بنده خدا هیچ خونی ام ازش نیومد بعد شوهر عوضیش جای اینکه ببراش دکتر و به خانوادش بگه دختره رو گذاشت و رفت شهر دیگه 

خبرش مثل بمب ترکید که دختره با کس دیگه ای بوده 

پدرو برادر نامردشم زدن له کردنش ثالثی دختره گردن نگرفت گفت با هیچکس نبودم 

خلاصه باباش روز دوم بردش پزشکی قانونی و گفت پردش یه نوعی که انگار قبلا یه بچه آورده اسم نوع پرده یادم نیست 

و دختره گواهی سلامت گرفت شوهرش اومد خودشو به در و دیوار زد که دختره برگرده برنگشت رفت در خواست طلاق داد و اعاده ی حیثیت کرد و مهرشم گذاشت اجرا 

یه زمین بود مهریش با چنتا سکه و کلی طلا 

ازش ۱۰۰میلیونم شرف(همون اعاده ی حیثیت ) گرفت 

و جدا شد و رفت دانشگاه و کلی پیشرفت کرد

منم بها نمیدممریض شده بودم برای شوهرم جوشونده اوردبرای من ب گفته شوهرم اورداونشب اهنگ میخوند جلو شوه ...

اره بذار خودشو جر بده آخر ببینه موفق نشده از خجالتش بیخیال میشه 

خجالت نمیکشه اونجوری لباس میپوشه از خدا نمیترسه

خداروشکر که این رسم مزخرف رو ندارین ما داشتیم فقط درحد مادرشوهر که اونم دیگه نداریمراستی یکی از رفیق ...

خداروشکر که برنگشت خیلی عاقل بوده ایول بهش خوشم اومد 

منم که رفتم دکتر گف خونریزی داری ولی اصلا نداشتم باور کن این دکتراهم الکی ی چیزی میگن که گفته باشن مثلا نوعشو خودمم پشمام ریخت که خون نیومد خداروشکر شوهرمم اصلا چیزی نگف 

من نظر آخرم خواهرانه میدم  به نظر من دستمال رو بده نامه رو هم بده تموم بشه بره واقعا به تنش ها و حرف های مفت بعدش نمی ارزه فکر می کنی ندی می چزونیشون ولی اینطور نیست از خودشون حرف در میارن ببخشید عزیزما فلانی دختر نبود.و... و هر سری بخوای از این حرف های مفت بشنوی و خودت رو ثابت کنی داغون میشی.  این بار رو کوتاه بیا