2777
2789
عنوان

دستمال شب عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 5738 بازدید | 198 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم نامه گرفتم ولی خونی ازم نیومد هیچکسم دستمال نخواست آیت رسما حداقل واسه دهه ۵۰ ۶۰ هستش

نه والا ۵۰،۶۰کجا بود سال ۹۰ازدواج کردم و مادر همسرم اومد دستمال خواست از منم یه قطره خون نیومده بود 

گفتیم کاری نکردیم خسته بودیم بعد شبش همسرم پاشو برید و فرداش دستمال خونی داد و بنظرم خیلی اشتباهه مهم همسر آدمه که قبول منه یا نه و به بقیه ربط نداره

جاری بیشعورم روز پایتختی گرفته بود اره دستمال بده به همه نشون بدیم منم گذاشتم داخل سوتینم و گفتم این کارو هیچوقت نمیکنم

تمایلم ب نامه دادنه،شب عروسی جای دستمال نامه رو بدم؟

ما رسمم نداشتیم خودم دادم دکتر هم تایید کردن ولی شما میگی رسمو دارید و میخوای نفر اول باشی که نمیدی به هرحال تبعاتی داره به نظرم به اعصاب خوردی و تنشی که حتما بعدا تو زندگیت سر این قضیه پیش میاد و الان میتونی جلوگیری کنی نمی‌ارزه،دوستانی که اینجا میگن تو شرایط شما نیستنا اطرافیان و فرهنگ خودتون و خانواده همسرتو بیشتر میشناسی حقیقت اونه

ازتون میخوام برام دعا کنید منم بزودی زود تیکر بارداری بزنم🤰🤱 سنم داره میره بالا 😔تو زندگیمون خیلی سختی کشیدیم😢 عاشق بچه‌ایم😍😘ما سال۱۴۰۳مامان بابا میشیم ان‌شاءالله😍👶🧒🧑
نه والا ۵۰،۶۰کجا بود سال ۹۰ازدواج کردم و مادر همسرم اومد دستمال خواست از منم یه قطره خون نیومده بود ...

امان از جاری بد،مال منم گاهی کرم میریزه،پری شبی یهو گفت عشقم ب شوهرم! بعدب روی هودشم نیاورد ک چ چرتی گفته جلومن و شوهرخودش

نه والا ۵۰،۶۰کجا بود سال ۹۰ازدواج کردم و مادر همسرم اومد دستمال خواست از منم یه قطره خون نیومده بود ...

چی بگم من دیگه اخه ندیدم اخریش برمیگرده به عروسیه مامانم سال ۲۰۰۲ راس میگی مهم شوهر آدمه ولی خیلی خوبه آدما شعور داشته باشن از آدم نخان خیلی به آدم توهین میشه

بنظرم اول زندگیت دعوا راه ننداز.اگر رسمشونه دستمالو بده

بزار دهنشون بسته بمونه

خواهر شوهرتم اگر فضولی زیادی کرد بشورپهنش کن که دخالت نکنه تو زندگیت ولی دستمالو بده که زبونت دراز باشه🤌

دنبالم نیا اسیرم میشی  
امان از جاری بد،مال منم گاهی کرم میریزه،پری شبی یهو گفت عشقم ب شوهرم! بعدب روی هودشم نیاورد ک چ چرتی ...

ناجور جو گرفتتش نگران نباش🤣🤣

ازتون میخوام برام دعا کنید منم بزودی زود تیکر بارداری بزنم🤰🤱 سنم داره میره بالا 😔تو زندگیمون خیلی سختی کشیدیم😢 عاشق بچه‌ایم😍😘ما سال۱۴۰۳مامان بابا میشیم ان‌شاءالله😍👶🧒🧑
دقیقاشوهرمنم مواظب بودمیگف مباداطلاق بگیریم بعدش بدبخت بشی این فکرش بودهمیشه توم حتناپارچه بدهداصلاف ...

منو همسرم هرشب با هم بودیم ۱۱ماه عقد بودیم هیچوقت کاری نکرد طفلک میگفت میترسم توی‌  عقد طلاق که نه ولی بمیرم بعد ابرو ریزش واسه توعه