2777
2789
عنوان

دستمال شب عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 5786 بازدید | 198 پست
یه دستمال گلدوزی شده س کوچیکم هست میندازن زیر تشک عروس با سنجاق قفلی وصل میکننخون اولین رابطه بریزه ...

باورم نمیشه تاحالا نشنیده بودم

وای چه کار کثیف و زشتییی 

چطور میتونن اخه

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برگاممباید به کسی تحویل بده؟ که چی شهه اصلااگه خون نیاد چی

اره باید بدن به مادرشوهر

نمیدونم والا ی رسم قدیمی زشت

که اگه پرده عروس بیچاره ارتجاعی بوده و اون شب خون نیومده

انگ خراب بودن بهش میزدن و آبرشو میبردن🥀💔

یه عده پسرهایبیشعور بی شخصیت هستن .‌که موقعی که اون نبییننانگ بدکاره میزنن به خانمشون . و الکی بهونه ...

آره میفهمم

شرایط متفاوته

من اولا از خانواده و روابطمون معلوم بود چه مدلیم

دوما اگر ظاهر ملاک نبود ، من هم نمی‌تونستم از همسرم مطمئن بشم

اگر ایشون هم برای من اثبات میکرد منم قبول میکردم گواهی بگیرم 

بخدا نداشتیم چون من ترس از رابطه دارم واژینیسموس دارم

منم متاسفانه این مشکل دارم و الان فعلا نامزدم ترس به از ازدواجمه😑😑

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
امکانش هست برای بعضیا نمیاد

خب چی میشه؟ میگن باکره نیست؟؟ 

بهم میخوره عروسی؟

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

اصن حرفشون واست مهم نباشع اصن الان شل بزنی دگه تا اخر سوار سرتن

ازهمین میترسم

چیکارکنم؟

شوهرم ازم عبایی نداره یعنی بدبختی اینه من قیافمم خیلی مظلوم میزنه ازم حساب نمیبره

پناه بر خدا ... پی پی کن رو دستمال کادو پیچ کن بفرست برا دشمنهات نه ببخشید خواهرشوهرات 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   
رسمه دیگخیلی جاها هست دیگه خجالتا از بین رفته یجا شنیدم میندازن وسط مجلس خانوما روش پول میندازن کل م ...

وایییی باورم نمیشههه

اصلا چطور میشه آخه 

عزیزم نزار اگر که از الان برای خودت ارزش قائل نشی اونام برات نمیشن مگه دوره قاجاره که بخوان همچین کاری کنن به نامزدتم بگو که نمیزاری و خوشت نمیاد از نظر من به اونا این هیچچچ ربطی نداره چه برسه دستمال دادن  

یه زره بتادین میریزی میدی نامه دکتر رو هم پیوست میکنی بهش

من هنوز باکره ام 

مشکل خون میست

مشکلم زوریه ک میگن

من نامه میدم بهشون 

ولی میترسم زیر گوش شوهرم بخونن و دعوا بندازن بینمون