2777
2789
عنوان

تحمل خیانتای شوهر و اصرار دیگران به ادامه

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 34 پست
آخرین خیانت ۹ماه میگزره از اول سال درخاست طلاق دادم مهریه گزاشتم اجرا ۹ماهه داستان داریم دعوا ملافه ...

عریزم خونه اجاره کن نرو پیش خونوادت بگو با این ادبیات من خانواده ندارم 

یعنی چی زیر سرت بلند شده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانم اینا میگن اصرار به طلاق داری حتما زیر سرت بلند شده خبر دارن شوهر من اندازه صد برابر موهای سرم ...

ببین عزیزم شما خانوادت اینجوریه تفکرشون شغلیم نداری تنها راه اینه ازش تامیتونی شده با دعوا پول بکنی پس انداز کنی خرج کنی براخودتو بچت فکر کنی شوهرت گوربه گورشده مرده بشین با پولش با بچت کیف کن اونم اهمیت نده رابطه هم نداشته باش اگه روابط جنسی متعددداشته باشه مریضی میگیری ازش خانوادت حامی نیستن متاسفانه و شوهرت انگار داره سو استفاده میکنه ازشرایط

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
توجیه نمیگما دلیل خیانتش چیه اصلا جوابی داره جو خونتون چطوره خرج و مخارج خوش گذرانی اینا دارید اگر م ...

چند ساله دارم خیانتا و ابرو ریزیاشا تحمل میکنم همه جوره باش راه اومدم تو اوج اعتماد میرفت خیانت میکرد توی رو ما گفت می‌خندید پشت من و بچم میرفت خیانت میکرد

شوهر من میگه ازبس نشستی تحمل کردی و بخشیدی من منم برام عادی شد خیانت میباس زودتر بری شکایت کنی تا سر ...

همون دیگ ... وقتی میمونی طرف پررو میشه 

اخه مگه میشه موند ؟من باشم قیامت ب پا میکنم 

ببین عزیزم شما خانوادت اینجوریه تفکرشون شغلیم نداری تنها راه اینه ازش تامیتونی شده با دعوا پول بکنی ...

من بش فرصت میدادم میدونست اشتباه کرده همیشه میگفت گوه خوردم غلط کردم اما بازم میرفت خیانت میکرد هیپ ترس و واهمه ای نداره

چند ساله دارم خیانتا و ابرو ریزیاشا تحمل میکنم همه جوره باش راه اومدم تو اوج اعتماد میرفت خیانت میکر ...

اه اشغال بی خاصیت طلاقتو بگیر 

ولی پیش خانوادت بهت سخت میشه برای زندگی 

فکر یک خونه مستقل باش

همون دیگ ... وقتی میمونی طرف پررو میشه اخه مگه میشه موند ؟من باشم قیامت ب پا میکنم

خانوادم‌میگن طلاق بگیری باید حواسمون به تو باشه بخاطر اینکه راحت باشن و حوصله من ندارن اینجوری میگن همشم میگن اینجا خبری نی خودمون اضافه ایم آبمون تو یه جوب نمیره باهم

عریزم خونه اجاره کن نرو پیش خونوادت بگو با این ادبیات من خانواده ندارم یعنی چی زیر سرت بلند شده

مامان و بابام یروز حق به من میدن نفرینش میکنن میگن این فایده نداره فرداش میگن گناه داره بمون بخاطر بچت

عزیزم نیست خیانت توجیه نداره

من به شخصه چرای انجام خطاها برام مهمه که چی میشه آدم ها به اون درجه حیوانی می‌رسند 

چون همیشه این سوال تو ذهن خیانت دیده باقی میمونه 

که آیا من کم گذاشتم من بد بودم من زشت بودم حداقل دلایلش بدونه هر چی که نمیخواد باشه بهتر کنار میاد 

تا یک سوال خوره همیشگی ذهنش باشه

خانوادم‌میگن طلاق بگیری باید حواسمون به تو باشه بخاطر اینکه راحت باشن و حوصله من ندارن اینجوری میگن ...

ببین پول پیش خونه بده خونه رهن کن جهیزیه ام ک داری 

بچه رو هم بده ب پدر 

خودتم برو سرکار ....راحت 

من الان زندگیم اینجوره 

خیلیم تو عشق و حالم 

من به شخصه چرای انجام خطاها برام مهمه که چی میشه آدم ها به اون درجه حیوانی می‌رسند چون همیشه این سوا ...

شکهر من هرزه به تمام معنا روی همه را سفید کرده دیگه همه گوهی خورده همه کار کرده مجازی تلفنی حضوری پولاشا ببره بده ابرو ریزی کنه زندان بره

من به شخصه چرای انجام خطاها برام مهمه که چی میشه آدم ها به اون درجه حیوانی می‌رسند چون همیشه این سوا ...

ادم خائن همیشه یه توجیهی داره 

درحالیکه شما قبل خیانت میتونی طلاق بگیری