2777
2789

و یه بارم کیست خونی داشتم درد پریودیم مثل زایمان شده بود

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸

یبار پایین مبل دراز کشیدم بچه فامیل که سنگینم بود از دسته مبل پرید رو شکمم یه لحظه مردم و زنده شدم ولی بازم به درد گوشم نمیرسه

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزممم الان خوب شدی؟

اره 

بعد نصف شب بود ساعت ۴ 

پاشدم برم دستشویی 

گفتم الان خوب میش 

الان خوب میش 

یهو گرفت همونجا جیغغغغ زدم 

تا صبح مزدم و زنده شدم رفتم بیمارستان 

گفت باید وایسی جواب ازمایش بیاد نمی‌تونیم بهت مسکن بزنیم 

شاید اپاندیس باش

سونوگرافیم بستس وایسا تا صبح 

خلاصه که روز افتضاحی بود

من سنی قلبیمه گیزلمیشم🖤💔💚🚶

کرونا داشتم گفتن شیره خوبه یکم گرفتیم خیلی کم کشیدم ولی محکم پک زدم داشتم تا چندروز از حالت تهوع میکرد همون شب خیلی بالا آوردم 

نمی‌دونم حالت تهوع از این بود یا کرونا ولی بشدت بد بود 

درد زیر شکم و شغص شدیدددد

درد سر و درد دندون شدید 

ی روز صبح هم بیدار شدم دیدم گردنم خیلی درد می‌کنه و نمیتونم تکون بدم و موقع تکون خیلی درد می‌کنه یعنی گاهی میشد راه میرفتم ی تیری میکشید که انگار جونم داشت در میومد 

برای ظهور امام زمان (عج) و حاجات همه و من ی صلوات بفرستین 🫠💚

اره بعد نصف شب بود ساعت ۴ پاشدم برم دستشویی گفتم الان خوب میش الان خوب میش یهو گرفت همونجا جیغغغغ زد ...

چجوری بود دردش؟ من گاهی یه چیزی تو شکمم سفت میشه حس میکنم تخمدانم گره خورده😑 نبض میزنع و دردناکه و با دست قابل لمسه طول میکه تا باز شع

کرونه گرفته بودم اومیکرون
آب دهنمم نمیتونستم قورت بدم
گلومو با چاقو پاره میکردی اونجوری نمیشد
از زندگی سیر شده بودم
تازه میفهمم چرا یه سریا میگفتن خودکشی میکردن اونموقعا😑

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)