2777
2789
عنوان

دیگه نمره اش برام مهم نیست نمره اش بخوره داخل سرش

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 32 پست
خانواده ام میگن هنوز اذیت ات میکنه میگم نه درحالی که نابودم کرده افسرده شدم همش گریه میکنم چون بشدت ...

چی بهت گفت مگ چی بهش گفتی وقیق بگوو

برای اهدافم دعاکنید یا انرژی مثبت بفرستین لطفااا  ۱)جوش هام از بین برن ۲) ۱۰ کیلو کم کنم  ۳)عمل چشم بکنم ۴) به نسخه ی مد نظر خودم از نظر شخصیتی خیلی نزدی ک بشم  ۵)نفر سوم کلاسمون بشم امسال

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ایول کار خوبی کردی شستیش عابروش جلو همکاراش رفته آتیشی شده به درررکبرو به خانواده بر..ینن بشکاری کنی ...

وای خیلی خوب بود منم رفتم پیش بقیه دبیرا و معاون و مدیر مسخره اش کردم خندیدم اونم جلوی خودش 🤣

بعد داغ کرد اومدم سمت ام با داد زدن منم موندم تا خوب گوه خورد هیچی نگفتم بعد دیدم داخل اتوبوس اردو که برگشتیم حالش داغون بود نزدیک بود سکته کنه قرمز شده بود اصلا نگم برات 😂

بعد میدونی ترفند اش چیه داخل گروه که مدیر و معاون یا بقیه بچه ها هستن باهام خوبه ولی تنهایی گیرم بیاره نابودم میکنه 

ولا همه چی شده اینجا پارتی و پارتی بازی،،،ببین یکی رو پیدا کنین تو آموزش و پرورش یا همون مدیر مدرسه تون،خانوادت بیان باهاش حرف بزنن و توضیح بدن شرایط رو،اون احمق هم مجبور میشه خودش  جمع کنه

وای خیلی خوب بود منم رفتم پیش بقیه دبیرا و معاون و مدیر مسخره اش کردم خندیدم اونم جلوی خودش 🤣بعد دا ...

دمت گرم😂👏

حقشه

همیشه جوابشو بده فرض نکنه خدای نکرده احمقی و یا لالی

ولی مواظب درست هم باش ‌. قشنگ بخون نمره بگیری فشاری شه🤭

دس از پا خطا کرد دهنشو سرویس کنید

❌درخواست دوستی نمی‌پذیریم ❌🙃
دمت گرم😂👏حقشههمیشه جوابشو بده فرض نکنه خدای نکرده احمقی و یا لالیولی مواظب درست هم باش ‌. قشنگ بخو ...

امسال ساکت میشینم درس گوش میدم کاری باهاش ندارم خودش کرم داره تنش می خاره 

ولی از اون دبیرا ست جوابشو بدی بزن ات و از کلاس شوت کنه بیرون و اخراج ات کنه چون پارتی زیاد داره همه چیز رو با یه زنگ ردیف میکنه 

دوست دارم ذره ذره نابودش کنم 

بهت قول میدم خودت هم بیای پیشش بر بشی 😂حتما مدیر و معاون و دبیرا بشدت ازش میترسیدن چه برسه به ما دا ...

بسم الله

تازه با عقل جور در نمیاد

چون سنش کمه باید محل سگ هم مدیر معاون بهش ندن!! 

نکنه ننه بابای سیاسی داره یا پارتی بازی؟ 

ولا همه چی شده اینجا پارتی و پارتی بازی،،،ببین یکی رو پیدا کنین تو آموزش و پرورش یا همون مدیر مدرسه ...

مدیر مدرسه پارسال خیلی خوب بود اخراجش کرد 

چون دوست مامانم بود مدیر مدرسه 

ولی الان اومدم مدرسه جدید 

آموزش و پرورش هم آشنا نداریم 

هرچی خانواده ام رفتن آموزش و پرورش اصلا هیچ گوهی نخوردن 

بسم اللهتازه با عقل جور در نمیادچون سنش کمه باید محل سگ هم مدیر معاون بهش ندن!! نکنه ننه بابای سیاسی ...

نمیدونم والا همه چیز رو با یه زنگ ردیف میکنه پارتی ایش کلفته 

چنان که زنگ میزنه داخل یه ثانیه کار رو ردیف میکنه 

والا همه ازش میترسن🤣

چنان هیچ کس جرات نداره بهش چیزی بگه وقتی من باهاش دعوا کردم داخل کل مدرسه ۴۰۰ نفر پیچید 

انگاربخت تو واون معلم گره خورده باهم،چراهرجامیری جلوته آخه😂😂😂😂😂

نمیدونم والا مثل کنه چسبیده بهم 😂

باورت میشه ۳ بار دبیر زیست مون عوض شد برای بار چهارم این دبیر زیست اومد