2777
2789
عنوان

تولد جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 2106 بازدید | 120 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گیر شامی؟خدایا توبه

گیر شام نیست

شناخت داره ازش کع راضی نیست ببره

جاری منم بعد دوسال مارا دعوت کرد تولد 

یعنی دوسال ما خونه اش نرفتیم ولی اون حداقل سالی دوبار اومده بود مهمانی به بهانه بچه کوچک دوسال مهمانی نداد

خوب قبول

بعد گفت بیایید تولد دختر بزرگم عصر

ما عصر با بچه ها رفتیم کیک بود و چایی تاااا اومد بیان و کیکک بیارن شد شب

شب هم برادرشوهرم زنگ و زنگ اقایون هم بیان تولد کیک بخورن

خلاصه ساعت ۱۲ونیم اومدیم خونه

بچه هام توی راه برگشت گریه میکردن از گرسنگی😂😂

حالا خوبه نزدیکن من با لباس بیرون دویدم نیمرو درست کردم گذاشتم جلو بجه ها😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
من همون چاییو میوه رو دعوتش کردم بدون اسم تولداز اینک ی کیک هم از بیرون نمیگیره زورم میاد وگرنه ۳۰۰ ...

میدونستی کیک خونگی ارزشش بیشتره؟ادم ببین چقد مهمونش براش مهمه ک پامیشه اونهمه سرپا می ایسته با عشق ی کیک خوشمزه برا مهموناش درست میکنه؟حالا خامه و موز نداشته باشه چی میشه مگه..همون کیکم کم کم ۲۰۰درمیاد بخاد خودش بپزه..

گمونم دلت رضا نیس بری ک بهونه میاریا😄

من باشم جایی که قراره کادو رو با نارضایتی بدم اصلا نمی‌رم .اگه کسی باشه که دوستش دارم تولدشو با دو دونه کیک فنجونی هم بگیره با میل و علاقه کادو براش می‌برم و برام مهم نیست اون چی تدارک دیده ولی اینجوری نه.