2777
2789
عنوان

تولد جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1953 بازدید | 120 پست

ازمن به شما نصیحت تولد بچه هاتون ببرید کافه یاخونه بگیرید. کسی رودعوت نکنید که پشت سرتون حرف بزنه وبعد برای بچه شون جبران کنیدـ یه کیک کوچیک بگیرید وبدون دغدغه ببرید کافه؛ پارک؛ تو خونه بگیرید. خرج الکی نکنید سختش نکنید. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا بگو چه لزومی داره هرسال هرسال تولدبگیری و اعلام کنی که تولدمه،خب اگه بحث دورهمیه نیازی ب گفتن تولد نیست،این دویست سیصد پولی نیست ولی باید شرایط روهم درک کرد بعضیا واقعا ندارن حتی این مقدار کادو بدن

ازمن به شما نصیحت تولد بچه هاتون ببرید کافه یاخونه بگیرید. کسی رودعوت نکنید که پشت سرتون حرف بزنه وب ...

من بچم دوازده سالشه ماشالا،ولی خداشاهده تاحالا هیچ کس رو عنوان تولد دعوت نکردم دوستاشو دعوت میکردم میگفتم امروز بیاین اینجا میگفتن مناسبتی داره میگفتم ن بابا بیاین دورهم خوش باشین از هرچی هم ک بگی میگرفتم و پذیرایی کامل

جاری من خونه درست گرده بود سفره باز گزد کل شهر را هم دعوت کرد تو سفرش هم‌هیچ نذاشته بود شعله زد با قورمه سبزی و سیب و خیار

همه هم‌ خ نه نویی کارو آورده بودن

گدایی شرف داشت بخدا 

قورمه سبزی تو یکبا. مصرف داد دستمون

جاری من هرسال برای تولد خودشو بچه هاشو شوهرش شام میاد خونه مادرشوهرم یه کیک کوچولو میگیره که فقطم ان ...

چقد بدم میاد از آدمایی مثل جاری شما یا جاری اسی

بابا زندگی انقد حساب کتاب نمیخواد بخدا، اینجور ادما خیلی گدان و خسیس😵‍💫

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

اگه واقعا احساس می‌کنی دارن سوء استفاده می‌کنند، نری بهتره.

و

به نظرم آدم باید از کادو دادن لذت ببره، یعنی به کسی کادو بده که از ته دل می‌خواد بهش محبت کنه و دوستش داشته باشه، بی چشم داشت. مثل یه مادر که برای بچه‌اش هدیه می‌خره.

اگه حسش اینه با کادو دادن داره ازش سوء استفاده میشه، دارن تیغش می‌زنن و فلان و فلان... کادو نده بهتره چون از ته دل راضی نیست و اون کادو برای طرف مقابلم یه جورایی حروم میشه

و فکر میکنن زرنگن

متاسفانه آره فکرمیکنن زرنگن😖

من یکیو می‌شناختم میگفت قوم شوهر دوسم دارن چون برای پسرشون مال اندوزی میکنم گفتم مال اندوزی یعنی چی؟ میگفت یعنی خسیس بازی، گدابازی😄🤣

واقعنم خسیسه مثلا تولد گرفتنی خودش یه کیک ساده درست میکنه این یه نمونش بود

هرجا ببینمش فقط یه سلام بهش میدم که بفهمه بدم میاد از اخلاقاش

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

متاسفانه آره فکرمیکنن زرنگن😖من یکیو می‌شناختم میگفت قوم شوهر دوسم دارن چون برای پسرشون مال اندوزی م ...

متنفرم ازشون،از عروسایی ام که خود واقعیشون نیستن بخاطره خانواده شوهر دائم تغییر میکننم خیلییییی بدم میاد

متنفرم ازشون،از عروسایی ام که خود واقعیشون نیستن بخاطره خانواده شوهر دائم تغییر میکننم خیلییییی بدم ...

دقیقا