2777
2789
عنوان

دخترم اینجوری زدم عذاب وجدانمو کجا ببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 86 پست
نه زیاد نمیزدمش از بچگی عادت به گاز گرفتن داره شدید گاز میگیره دستام پر از جای گازاشه حالا من تحمل ...

تعجبی نداره از این مادر و احتمالا پدر نا اگاه!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر چی تو ذهن خودته رو به زبون نیار

چشم امپراتور

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

تعجبی نداره از این مادر و احتمالا پدر نا اگاه!

فقط اونجا که نوشته نه زیاد نمیزدمش 🫠 خب یعنی قبلش هم کتک زدی دیگه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

بعضیا یجوری حکم میدن انگار خودشون تو تربیت خدیجه ان

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بهرحال کتک زده بدم زده واگرن جاش نمیموند

خیر سیلی کلا جاش قرمز میشه

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

نه زیاد نمیزدمش از بچگی عادت به گاز گرفتن داره شدید گاز میگیره دستام پر از جای گازاشه حالا من تحمل ...

خوب وقتی خودتو گاز گرفت باید تنبیهش میکرد نه الان .اونم کلامی نه بدنی .ولی خدایی بچه داری خیلی سخته من شوهرم خاطرات تلخ بچگیش یادشده مادرشوهرش میگه بخدا اینجوری که این تعریف می‌کنه نیست من خودم برات میگم ده برابر شوهرم کتک خوردم تو بچگی اما همیشه با خواهر برادرا می‌نشینیم مامانمو اذیت میکنیم اونم که حاشا می‌کنه اما شوهرم سر هر جریانی به مامانش یادآوری می‌کنه .پس مواظب باش اگه روحیش حساسه واقعا خودتو کنترل کن 

خیر سیلی کلا جاش قرمز میشه

عزیزم هم نظر نیستیم ادامه ندیم بهتره 

من نظرم هموووونه بد زده اشتباه کرده زده بد جاییم زده 🙂

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)