2777
2789
الان نه اما بی میل هم نیست اره گمونم رفیق باز اره شاید هول کرده جواب نداده

به نظرت برم جلو میتونم جذبش کنم ؟

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میشه منم بگی دورت بگردم🥺🧡با عشقم اشتی میکنیم؟ دوسم داره؟

حس ششم نیستم 🙂

یه سری انرژی دریافت میکنم ؛ بابت این قضیه میترسم درست نباشه ...

یه چیزی درموردتون بگو تا بتونم یه کم انرژی ام رو به سمتش سوق بدم شاید بتونم بگم 

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

اره

به نظرت الان با کسی هست یا اگه بوده چرا کات کرده ؟

از ظاهرش بهم بگو هر چی حس کردی 🙂♥️

خواهش میکنم مهربونم نگران هیچی نباش مطمئنم که هیچ اتفاق بدی برات نمیفته و اون آدم جزای کارش رو پس می ...

ممنونم کاری نمیتونم بکنم کثافت کاریشون روم کرده فقط از خدا تعجب می‌کنم انگار چوب خشک بوده نتونسته جزای این آدمو بده والا ما یه کار اشتباه به ذهنمون میرسه تا چند سال فقط تاوان پس میدیم اونا رو نمیدونم. خدا هم خدای قدیم. من که از خدا نمیگذرم اگه این آدم جزاشو نبینه

میگما ی خانمی بود که اینجا حسـ شیشم و اینا کار میکرد خیلیم دقیق بود بعضی حرفاش اون اینجا نیس؟؟؟یبار ...

باید نام کاربریش رو بلد باشی

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

ممنونم کاری نمیتونم بکنم کثافت کاریشون روم کرده فقط از خدا تعجب می‌کنم انگار چوب خشک بوده نتونسته جز ...

باهمسرت خیانت کرده بهت این فرد؟بنظرم رها کن خدا خودش جواب میده

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

حس ششم نیستم 🙂یه سری انرژی دریافت میکنم ؛ بابت این قضیه میترسم درست نباشه ...یه چیزی درموردتون بگو ...

چشم

باهم یکسال بودیم

این اواخر دعوا زیاد داشتیم

ولی همش چراغ سبر نشون میداد من میرفتم سمتش

اروم و تنهاس

دلش گرفته

منم مهربونم

پر امرژی ام

کاربر جدید نیستم...   :)