2777
2789

چجور ماشینی هستش

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای من عاشقشم 

میخواستم بخرم اینجا گفتن نخر فروشش خوب نیست و لوازمش گرونه و 

پشیمون شدم به همون 206 قانع شدم

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
ما 6 داریم اکسلنت ماشین خوبیه

پرو دارید ؟ 

خوبه اذیت نمیکنه ؟ 

کی گرفتید. نقد یا اقساطی

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
یادمه اینجا یکی گفت اریزو شش داریم خیلی زود زود خراب میشه اذیتمون میکنه

عه چه بد

وای من عاشقشم میخواستم بخرم اینجا گفتن نخر فروشش خوب نیست و لوازمش گرونه و پشیمون شدم به همون 206 قا ...

عه چرا فروشش خوب نیس

اکسلنت مدل 1400برج 11 ماشین خوبیه برج 3گرفتیم 1230

چه گرون گرقتید اونموقع الان ۱۵۰۰هستش تقریبا تو کمپانی که

پس سه ساله دارید اذیت چی کرده ؟ قطعاتش پیدا میشه؟