2777
2789
عنوان

اختلاف سنی🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 50 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چطوری سنتی ازدواج میکنید ناموسا؟ ندیده و آشنا نشده عاشق نشده، کلی تجربه نکرده بیرون با هم نرفته و... ...

اوناییکه دیدن و شناختن به چه نتیجه ای رسیدن؟؟؟؟؟

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃
اوناییکه دیدن و شناختن به چه نتیجه ای رسیدن؟؟؟؟؟

در روابط انسانی چیز تضمین شده نداریم 

ریاضی که نیست فرمول ثابت باشه و ۲+۲ تحت هر شرایطی بشه ۴

ولی عقل حکم میکنه راه منطقی رو بری...مگه چندبار ازدواج میکنی یا چندبار زنده ای؟ حداقل برای خودت ارزش قائل بشی و نزدیک به ایده آل بری جلو...البته تعریف ایده آل برای هرکس فرق میکنه 

در روابط انسانی چیز تضمین شده نداریم ریاضی که نیست فرمول ثابت باشه و ۲+۲ تحت هر شرایطی بشه ۴ولی عقل ...

هرکسی نظری داره ولی ازداوج سنتی موفق ترن گرچه ازدواج هندونه سربستس شما با طرف ۱۰سال رابطه عاطفی داشته باشین زیر یه سقف زندگی کردن خیییییییییلی متفاوته با دوران دوستی و عشق و عاشقی بعدها متوجه حرفم میشید هیچوقت نمیتونی شریک زندگیت با دوران عقد و دوستی و عشق و عاشقی بشناسی بخصوص مردااااااا غیر قابل پیش بینی بشدت مودی و تنوع طلب

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃