2777
2789
عنوان

به نظرتون کسی که خدا رو قبول نداشته باشه می ره بهشت

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 27 پست
اگه ادم خوبی باشه خدا میبخشه به نظرمچون صرفا ایمان به خدا نیست که باعث میشه کسی کارهای خوبی کنه و ان ...

خدا بعضی از کارهای مترو به خاطر اعمالمون قبول نمیکنه 

مثلا به یه فقیر کمک می‌کنم ولی چون مغرور شدم اون کارم تباه میشه

🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فک نکنم بره بهشت چون عذابِ کفرشو باید ببینه.

کلِ ادیان و کل دنیا به وجود خدا ایمان دارن ینی وجود خدا یه چیزِ بدیهی هست.

اون که گفته استغفرالله خدا وجود نداره پس ممکنه توی شرایطش هر کاری رو بکنه چون قانونی براش تعریف نشده.

قوانین رو خدا تعیین کرده که چی خوبه چی بده پس باید بهش ایمان داشته باشیم.

ما از ترس خدا خیلی وقتا گناه نکردیم اگه ترس نداشته باشیم که هر غلطی میکنیم.

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

اصل انسانیته وقتی ازارش به کسی نمیرسیده و همه هم کارهاش رو قبول داشتن پس وجدانش بیدار بوده ربطی به دین نداره اینهمه انسان تو کشورهای دیگه اصلا نمیدونن دین چی هست ولی خیلی خیلی بهتر از ما به ظاهر مسلمونهان

اسی تو از کجا میدونی مرد خوبی بود؟

ما هم خوب نیستیم چه برسه اون که خدا رو قبول نداره از بیخ مشکل داره.

اول خدارو باید قبول داشته باشی بعد بقیه ی چیزا

اصل انسانیته وقتی ازارش به کسی نمیرسیده و همه هم کارهاش رو قبول داشتن پس وجدانش بیدار بوده ربطی به د ...

به نظرت کسی که انقد لجبازو یکدنده اس که یه قضیه ی کاملا واضح رو قبول نداره ادمِ خوبیه و وجدانش بیداره؟

اون با خودشم لج داشته.حالا شما دنبال خوبی میگردی ازش؟

معلوم‌نیست چقد بقیه رو دق داده

به نظرت کسی که انقد لجبازو یکدنده اس که یه قضیه ی کاملا واضح رو قبول نداره ادمِ خوبیه و وجدانش بیدار ...

من که مثل شما اون شخص رو قضاوت نکردم که ببینم خوبه یا بد کلی گفتم انسانهایی هستند در همه دنیا که هیچ چیز رو قبول ندارن ولی چه بسا بهتر و درست تر از ما زندگی میکنند وجدانشون بیداره ما که فقط ادعا هستیم

من که مثل شما اون شخص رو قضاوت نکردم که ببینم خوبه یا بد کلی گفتم انسانهایی هستند در همه دنیا که هیچ ...

آخه یه برنامه تو زندگی پس از زندگی بود یه آقا دکتر بود بعد می گفت خدا رو قبول نداشته بعد تو اون دنیا کلی خفاش آمده بودن دور و برش که ببرندندش که زنش دعا کرده بود و برگشته بود! 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

فک نکنم بره بهشت چون عذابِ کفرشو باید ببینه.کلِ ادیان و کل دنیا به وجود خدا ایمان دارن ینی وجود خدا ...

به نظر منم اگه قرار باشه هر کسی هم که خدا رو قبول نداشته باشه بره بهشت پس اینهمه شریعت و قوانینی که بقیه با سختی رعایت می کنند پس چی می شه یه نفر که تو گرما و سختی روزه اش نگه می داره و نمازش مراقبت می کنه جایگاهش با اون شخصی که با قوانین خودش زندگی می کنه یکسانه!؟

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

به نظر منم اگه قرار باشه هر کسی هم که خدا رو قبول نداشته باشه بره بهشت پس اینهمه شریعت و قوانینی که ...

دقیقا داره کفر رو تبلیغ میکنه.

اصلا مثال میزنیم که ادمِ خوبیه این اقا،ولی نسلی که ازش به دنیا میان بخوان خدا رو قبول نداشته باشن،هر گناه و هر خبطو خطایی ازشو سر میزنه.

این اقا از خودش مطمئنه که گناه نمیکنه از نسلِ بعدشم مطمئنه؟؟؟؟از نسلی که قراره تربیت کنه مطمئنه؟؟؟؟نباید یه قوانینی براشون تعریف شده باشه که ازش تبعیت کنن؟؟؟یا همینجوری هردنبیل قراره زندگی کنن نه بدونن کدوم‌کارشون غلطه نه بدونن کدوم کارشون درسته،ظلم کنن و ندونن ظلمه،و هزار تا کارای دیگه.

پس پرستیدنِ خدا اولین راهِ انسان بودنه

من که مثل شما اون شخص رو قضاوت نکردم که ببینم خوبه یا بد کلی گفتم انسانهایی هستند در همه دنیا که هیچ ...

من قضاوتش میکنم چون چیزِ مشخصیه.

این اتفاقا قضیه ای هست که باید قضاوت بشه.چون کارِ خوبی نیست پس قضاوت میشه.

کفرِ خدا قضاوت نداره؟

اینکه خدا رو قبول نداره؟

پس طرفداری نکن واگر به نظرت اشتباهه بگو اشتباست.

این اقا خودش گناه نمیکنه ولی مطمئنه که نسلش هم گناه نمیکنن؟؟؟ما هم گناه میکنیم ولی قوانینی برامون تعریف شده که گناه میکنیم عذاب وجدانشم‌میکشیم چون درست و غلطو میدونیم و خدا بهمون گفته.

کسی که خدارو قبول نداره وجدان هم نداره.

یا ممکنم هست اصلا این اقا الکی و زبونی میگه خدا رو قبول ندارم.چون کسی که خدارو قبول نداره وجدانش بیدار نیست

من قضاوتش میکنم چون چیزِ مشخصیه.این اتفاقا قضیه ای هست که باید قضاوت بشه.چون کارِ خوبی نیست پس قضاوت ...

شما خودت هم نمیدونی چی میگی .ما گناه میکنیم عذاب وجدانش رو میکشیم؟؟ چه فایده داره؟؟ 

بعد میگین خودش گناه نمیکنه ولی نسلش شاید بکنن ؟؟اونی که پیامبر هم بود بچش کافر میشد دیگه به بقیه چکار داریم

بعد من از کسی طرفداری نکردم فقط میگم فکر نکنیم فقط ما خوبیم همه انسانهای زمین بدن از کجا معلوم برعکس نباشه درضمن همه در درونشون به خدا معتقدند ولی از بس خرافات به خورد ما دادند مردم دیگه از بیخ همه رو منکر میشن