2777
2789

اگه سینوزیت نداری هر روز چندتا یخ رو بنداز تو کیسه فریزر یام کمپرس یخ بگیر از داروخونه یک ربع رو صورتت بذار . به این صورت که یکم رو گونت نگهدار بعد بذار اونیکی گونه بعد پیشونی حتی دور چشمم میتونی بذاری جروکارو باز میکنه بعد رو لپا بعد چانه و بینی . جمعا ۱۵ دیقه .

خیلی عالیه. منتها اگه سینوزیت نداری نکن

یه روزی همه راه هایی که با قلبت رفتی رو ، با عقلت برمیگردی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من حدود یه هفته پیش دیدم که  منافذ صورتم باز شده تصمیم گرفتم درمان های خونگی رو امتحان کنم یک شب در میون از مخلوط عسل و گلاب استفاده میکنم و ما بینش هم از مخلوط ژل الوئه ورا و بعضی روزهاهم از مخلوط شکر و ابلیمو و روغن زیتون  و هرکدوم از اینا رو به مدت بیست تا نیم ساعت میزارم رو صورتم بمونه به نظرم خیلی خوب نتیجه داده مخصوصا عسلو گلاب که خیلی پوستن رو روشن تر کرده و عالیه

اگ اصفهانی فقط برو پیش دکتر اسماعیلپور واست نیدل یا سابسیژن بزنه عالی میشه من رفتم پیشش الان پوستم صاف صاف شده پوست خودشم از نزدیک ببینی میفهمی چی میگم انقدر ک میدرخشه شماره مطبشو میزارم 09908261691