2777
2789

از تابستون یهویی مریض شدم

خوب خوب بودم

خیلیم به زندگی امیدوار بودم بعد سالها به این نتیجه رسیده بودم زندگی فقط یکباره وباید به بهترین شکل زندگی کنم

یهو هوا گرم شد نمیرفتم بیرون 

حتی تو حیاطم نمیومدم

یهو سردرد گرفتم پرخاشگر شدم افکار منفی ام زیاد شد وسواس فکریام قد‌کشیدن ترس و وحشت و اضطراب اومد سراغم

آزمایشم میگه کمبود ویتامین دی دارم و کمخونم

شما تجربه ایی دارین؟

بنظر شما بخاطر اینکه خورشید و از خودم محروم کردم ویتامین دی ام کم شدو اینجوری شدم🥲

🙂❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عه عزیزم نگاه کاربری ت کردم قبلا خیلی برات توصیح دادم حال ندارم مجدد بگم 😹تو هم وسواس فکری داریا

آهان یادم اومد😅

واقعا بخاطر ویتامین دی آدم اینجوری میشه؟ با یه بله خیر تمومش کن🙏😁

🙂❤️
منم دوسال بود بخاطر افسردگی از خونه بیرون در نیومده بودم حتی حیاط هم در نمیومدم تا اینکهاز ۷ مرداد ...

برو یه آزمایش بده

شاید کمبود ویتامین دی داری

من تابستونا هر سال مریض میشم

بعد الان متوجه شدم دلیلش چیه

🙂❤️
خدا کنه بخاطر ویتامین دی باشه

ولی بر من محیط خونه خیلی تاثیر داشت اساس کشی کردیم ب جای دیه خیییلی حملاتم کم شد حالم بهتر یعنی اون خونه و همسایه های شده بودن آیینه دق بر من ببین چی اذییتت می‌کنه ازش دوری کن

ولی بر من محیط خونه خیلی تاثیر داشت اساس کشی کردیم ب جای دیه خیییلی حملاتم کم شد حالم بهتر یعنی اون ...

چیزی که منو اذیت میکنه

بیماری یکی از اعضای خانواده مه

نمیتونم ازش دوری کنم

یا هم باید بپذیرم شرایطو

تا به آرامش برسم

🙂❤️