2777
2789
عنوان

178 برای مرد کوتاهه

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 61 پست
ولی بستگی به قد مردم اون شهر هم داره . تو شهر ما دخترا همه 170 ان یا بالاتر . مردا 180 یا 190 . تو ش ...

آره اینجوری باشه کوتاه دیده میشه ولی در واقع معمولیه 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا میانگین قد آقایان در ایران ۱۷۳.۵ سانتی متر است ولی در نی نی سایت ۲ متر😂

احسنت گل گفتی😁✅

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
اره من خودم قدم 175 وقتی میرم اصفهان حس نردبون بودن دارم چون اکثر دخترا قدشون کوتاهه

من خودم ۱۶۶ ولی شوهرم ۱۸۸ بچه امم به شوهرم رفته تهرانیم وقتی بیرون میریم از ۹۹ درصد اطرافیانش بلندتره

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
خب خوبه اعتماد به نفس تو بیشتر 😁چه اشکالی داره تفاهم داشته باشید و همه دوست داشته باشید این اصن به ...

دقیقا 

تو چشم من زیباترینه 

اونقد دوسش دارم که گفتنش هم کمه😁😁😁

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
اره من خودم قدم 175 وقتی میرم اصفهان حس نردبون بودن دارم چون اکثر دخترا قدشون کوتاهه

شیراز چجوریه 

بلندن یا کوتاه ؟ 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
از همه خانوادم کوتاه ترم ولی تو خانواده شوهرم از همه بلندترم

خب این یک آپشن خفن😌😜 چی بهتر ازین مادرشوهر بخواد نگات کنه سرش بگیره بالا😍😁

نه خوبه دیگه

۳سانت کم داره از ۱۸۰

۱۸۰ هم قد خوبیه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
میگه توام قد مایی😐

اینو نگه چی بگه طفلک😅