2777
2789
عنوان

روز مادر به مادر و مادرشوهر تون چی کادو دادین

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 33 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فک کنم ولی اونوهمه قبول دارن

توافقه

من و همسرم توافق کردیم از اول واسه ولنتاین چیزی نمیخریم برای هم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
والا من برای خودم اون روز رو قبول ندارم به قول شما چون عربیهولی مادر و مادرهمسرم دارن دیگهبرای هر دو ...

اگر شیعه باشید که ربطی به عربی وغیر عربی بودن نداره چون یه چیز دینیه اگر کلا دینتون متفاوته که حق باشماست

من براشون هیچی نخریدم خیلی دلم میخاد یه چیزی بخرم مامانم سنگ فیروزه با گردنبند مرواریدی خیلی دوست داره و میخام خودم لوازمشو بخرم براش درست کنم مادرشوهرمم بنده خدا توقع نداره ولی من دلم میخاد یه چیزی براش بخرم پول زیاد هم ندارم نمیدونم چی بگیرم 

اگر شیعه باشید که ربطی به عربی وغیر عربی بودن نداره چون یه چیز دینیه اگر کلا دینتون متفاوته که حق با ...

فرض کنید متفاوته

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی