2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا نمیدونم برای چندنفرکافیه

اما مادرمن کاملا ساده درست میکنه

اول خوب پاکش میکنه

بعد نیزاره بپزه

قشنگ که پخت و وقتی سرد شد

بادست تکه تکه میکنه

باز باهمون اب قبلی ونمک وزردچوبه وفلفل میزاره بپزه

که کامل غلیظ بشه

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.    

داخل سوپ جو برا ۸نفر ۲کیلو

با کله پاچه من نصفش رو میپزم برا ۴نفر البته کله پاچه هم نصف

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

با اینکه با غذای بیرون به طور کلی مخالفم، به نظرم یک سری چیزها بهتره از بیرون تهیه بشن.

سیرابی و شیردان و کله‌پاچه از اون دسته.

چون اولا تمیز کردنش دشواره، بوی نامطبوعی برای ساعت‌ها می‌پیچه... خود خریدنش فوت و فن داره و شناخت خوب و بدش آسون نیست.

و ضمنا جاهایی که حجم زیاد می‌فروشند، برای سیراب شیردان از سیرابی گوساله و جگر سفید و... هم استفاده می‌کنند (برای کله پاچه پاچه گوساله و...) و طعم آبش خوشمزه تر می‌شه...

فقط از جاهایی که معروف و پرفروش هستند بخرید.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
با اینکه با غذای بیرون به طور کلی مخالفم، به نظرم یک سری چیزها بهتره از بیرون تهیه بشن.سیرابی و شیرد ...

من پاک شده میخرم از فروشگاه، سفیده سفیده

اتفاقا ما هیچ وقت این چیزا رو از بیرون نمیخریم.