2777
2789
عنوان

دارم از این فکر کردند دیونه میشم

123 بازدید | 14 پست

سلام  وقتتون  بخیر  

من 21 سالم هست تر م آخر دانشگاه هستم هم کار میکنم هم درس میخونم چند وقت پیش با یه دختر خانمی که همکلاسیم بود آشنا شدم واقعا دختر خانم خوب عاقل و...هستن هر دو ترم آخرمون هست و هر دو مال شهر های متفاوت هستیم البته شهر هامون نزدیک  به هم هست و فاصله ای نداره از همه نظر شبیه هم هستیم از نظر اخلاق و فرهنگ و خانواده و... فقط از لحاظ مالی باهم تفاوت داریم ایشون وضعیت مالیشون بهتر از ما هست نمیدونم بگم خوشبختانه  یا متاسفانه بهشون وابسته شدم میدونم الان سنم کمه میدونم در آینده ممکن هست موقعیت های بهتری برام پیش بیاد و میدونم سنم جوری هست که باید برای آیندم تلاش کنم همه اینها رو میدونم و حتی میدونم بعضیا می‌آید میگید هورمون هست و...ولی من الان 2 سال هست بهشون حس دارم کم که نشده بیشتر هم شده قضیه از این قراره باهاشون که داشتم صحبت می‌کردم بهم گفتن میتونیم همو بعد داشگاه ببینم واقعا نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت باشم چون من متاسفانه ماشین ندارم هم خجالت میکشم درمورد این موضوع هم میترسم که از دستش بدم نمیخوام هم اطرافیانم رو بهشون فشار بیار پ ناراحتشون کنم نمیدونم واقعا چیکار کنم یا باید این هفته آخرین بار ببینمش و تا آخر عمر خودمو سرزنش کنم یا ... واقعا یه چند وقت بعد از خواب همش فکرم درگیره اصلا مثل افسرده ها شد خودمو دارم میبینم که دارم نابود میشم و نمیدونم چیکار کنم

لطفا اگه میشه راهنمائیم کنید که چیکار کنم

ممنون که وقت خودتون رو به من هدیه دادید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از صحبتاتون معلومه که ایشونو برای دوستی میخواین سنتون سن ازدواج نیست چون هردو پول برای یه تشکیل یه زندگی رو ندارید. شرایط سنی تون هست اینجوری وابسته شدین یه مدت بگذره یا سرتون به کار گرم شه همون دوستی رو هم نمیخواین. اگر هم اون خانم بهتون وابسته شد قصدتون رو از ارتباط باهاش بگید که ایشون هم رو شما حساب نکنه و بره دنبال زندگیش

تضمینی نیس که بعدا فرصت بهتری داشته باشی خب اگه دوسش داری براچی شک داری

این صحبتم که گفتم می‌دونم به خاطر این بود که گفتم الان اکثریت میان میگن ولش کن تو هنوز جونی موقعیت های بهتری داری در صورتی که می‌دونم اگه از دستش بدم قطعا تا آخر عمرم حسرتش به دلم میمونه 

می‌دونه که دوستش داری؟بهش بگو می‌تونه صبر کنه تا اوضاعت بهتر بشه؟بنظرم اون دختر موقعیت‌های بهتری خوا ...

جند بار به صورت غیر مستقیم بهش گفتم ولی نمی‌خوام ذهنشو درگیر کنم سال مهم و سرنوشت سازی هست براش گذاشتم اول تکلیفم با خودم معلوم بشه شایدم دل اینکارو رو ندارم دارم بهونه میگیرم نمیدونم 

😞

می‌دونه که دوستش داری؟بهش بگو می‌تونه صبر کنه تا اوضاعت بهتر بشه؟بنظرم اون دختر موقعیت‌های بهتری خوا ...

ببیند من کار دارم تا یه سال آینده میتونم ماشین و ... بگیرم ولی الان یه هفته مونده و من که نمیدونم چیکار کنم 

اسم کاربری تو اصلا ندیدم فکر کردم خانمی

داشتم میخوندم به اونجاش رسیدم که گفتی بهش حس داری 

یه لحظه چشام‌چهارتا شد

دوباره برگشتم اسمتو بادقت خوندم😁

بنظر من سنتون کمه خودتون زود توی زندگی وارد نکنید

فقط در حد همون دوست اجتماعی وهم کلاسی وهم اینکه حالات روحی خانما سلایق اخلاق رو بشناسید خوبه

ولی اگه مستقیم باهاشون صحبت کردید و نظر ایشون هم برای ازدواج‌اوکیه با خانواده ها مطرح کنید ولی گفتم زود وارد زندگی نشید مثلا دوست یا همون‌نامزد بمونید 

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی  
جند بار به صورت غیر مستقیم بهش گفتم ولی نمی‌خوام ذهنشو درگیر کنم سال مهم و سرنوشت سازی هست براش گذاش ...

غیر مستقیم نداریم...

خیلی‌ مودبانه بهش بگو گناه نکردی که

تا اخر عمرت رو دلت میمونه هاا...

فکرش اونقدرم که میگی درگیر نمیشه نهایت بگه نه...

مگع سال اخرتون نیست؟

ببیند من کار دارم تا یه سال آینده میتونم ماشین و ... بگیرم ولی الان یه هفته مونده و من که نمیدونم چی ...

خب دیگه په چته؟

شماره و اینستا و اینارو ازش بگیر...

بگو بهش خب چقدر اذیت خودت میکنی البته اگر واقعا قصدت جدیه برادرم