2777
2789
نمیشد شهر دیگه خودمم شهر دیگه دوس داشتم

اگه با این ترازت یه سال پشت میموندی میتونستی بری شهر بزرگ 

اون موقع کم کمش ترازت ده میشد که پزشکی شهرای بزرگ راحت می شدی و زندگیت خیلی تغییر میکرد 

راهی نداری که دوباره کنکور بدی؟

حرفاتونو برا کسایی که لیاقتشون سکوته هدر ندین
منظورت پیشنهاد دوستی با پسره؟ 😐نهه تو دانشگاه رل نزنین

منظورم وارد اجتماع شدن و با ادمای مختلف ارتباط برقرار کردن حالا هر ارتباطی میخاد باشه میخاد رل باشه یا دوست معمولی 

بهترین جا برای رل زدن دانشگاه

حرفاتونو برا کسایی که لیاقتشون سکوته هدر ندین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه با این ترازت یه سال پشت میموندی میتونستی بری شهر بزرگ اون موقع کم کمش ترازت ده میشد که پزشکی شهر ...

نه عزیزم من از شرایط راضی ام پشت کنکور موندن هم اصلا چیز آسونی  نیست با شرایط این مصوبه که یازدهم هم باید ترمیم کرد ‌شهر خودمم شهر کوچیکی نیست 

دانشجوی پزشکی 🩺

منظورم وارد اجتماع شدن و با ادمای مختلف ارتباط برقرار کردن حالا هر ارتباطی میخاد باشه میخاد رل باشه ...

راجب اجتماعی شدن باهات موافقم 

ولی اینکه بهترین جا برا رل زدن دانشگاهه با هم هم نظر نیستیم 

❌لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد

خداییش دانشگاه بهتر از خیابون کوچه بازار و فامیل

اگه مورد خوب باشه البته آره 

ولی تو دانشگاه معمولا پسرای سوسول و لوس ننر مامانی که هیچی بارشون نیست فقط برا وقت تلف کردن و تهشم شکست عشقی و... حداقل با سال بالایی تر باشه باز یه چیزی..

خلاصه مورد عااالی تو دانشگاه خیلی کمیابه البته اگه دنبال آدم درست و حسابی هستین. وگرنه برا رل زدن همینجوری که آااره بابا.. ریخته تو دانشگاه 

در ضمن اگه یه روز بینتون بهم بخوره تو میمونی و دانشگاهی که هر روز باهاش چش تو چش میشی و میشه سوهان روحت 

❌لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد

کاش دانشگاه هم لباس فرم میداشت ولی نه مثل راهنمایی و دبیرستان زاغارتمثل لباسای اداری شرکتی شیک میبود ...

من فقط میخوام نگن نداره و تاکسیک نباشم همین

دانشجوی پزشکی 🩺