2777
2789
فقط نگران اینم که رنگه روشنه جنسشم که مخمل کثیف شه داستان داری مواظب باش کلارنگ پایین اونو میگرفتی ب ...

اون رنگ و مامانم کفته

چرا باید کثیف بسه بابا فوقش سالی یه بار شسته میشه 

رنگ روشن خونرو خیلی قشنگ میکنه

اون رنگ و مامانم کفتهچرا باید کثیف بسه بابا فوقش سالی یه بار شسته میشه رنگ روشن خونرو خیلی قشنگ میکن ...

آره واقعا میدونم منم روشن دوس دارم همیشه ولی پدرم درمیاد مواظبم خیلی چون اصن نمیزارم هیچی بریزه یکم اذیت میشی شاید نمیدونم در کل هم زود زود باید بشوری هم اینکه مراقب باش جوهری رنگی قهوه چایی چیزی بریزه دیگه نمیره
به خوشی استفاده کنی گلم

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره واقعا میدونم منم روشن دوس دارم همیشه ولی پدرم درمیاد مواظبم خیلی چون اصن نمیزارم هیچی بریزه یکم ...

فدات مبل توام کرمه؟؟

من رنگ کرم دوس داشتم از این تیره تر میرفت سمت نسکافه ای

۸نفره اس

آره عالیه خیلی قشنگ میشه این رنگ خصوصا که طیفای زیادی داره کلی رنگ کوسن و فرشو وسایل که رنگش به مبلا بیاد میتونی بزاری زیتونی که تو عکسم دورو برشون داشتهب اشی قشنگ میکنه درکل رنگه خیلی خوبیه
آره ماله منم کرمه روشنه البته ماله پذیرایی برا هال یکم تیره تر گرفتیم که راحت تر باشیم اون رنگه پایینه رنگی که دستت روشه ها اون رنگیه تقریبا ولی مال پذیراییمون عینه برا شماس

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)