2777
2789

دروغ نگفته تابه حال

بعدشم به نظرم آدمی که دروغ میگه حوری میگه که نفهمی مگرخیلی مبتدی باشه

من خودم خیلی آدم راستگوییم همه به صادق بودن میشناسن اخلاقمم خوبه تعریف ازخودنباشه ولی وقتی میخوام دروغ بگم یجوری دروغ میگم که له عقل مرغای آسمونم نرسه حوری یه سری بعدش برگشتم گفتم اون حریانودروغ گفتم باورنمیکردن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یذره ته دلم چیز میز بود اونم تو خالی کردی 😑

نه نترس همه این مدلی نیستن 😂

خیلیای دیگه هم دیدم هیچ قولی ندادن ولی پای زندگیشون موندن برا زنشون هرکاری کردن 

اگه خدا بخواد میشه 
از کی تا حالا به حیله گر و دروغ گو میگن باهوش و ماهر بیخیال ک یر پرستی نکنید دروغ گوی کثیفی هست

چی پرستی؟🫥😶‍🌫️

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
بعد من بهش گفتم چیز پرستی نکن ناراحت شد به آدم دروغ گو و حیله گر میگه باهوش و ماهر این یعنی خودشم یه ...

ی کم ترمز کن😵‍💫😵‍💫فک نمیکنم پنج دقیقه هم واسه تربیتت وقت صرف شده باشه 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

راجب کارش

راجب خانوادش 

قول هاش 

دروغی بیش نبود قشنگ عقد ک‌کردیم سگیت خودش و خانوادشو‌نشون داد

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

من اکسم ازش پرسیدم علت به هم خوردن رابطه قبلیت چی بود ؟ یجوری تعریف کرد انگار این خیلی خواهان بوده دختره ناز کرده و رفته بعدا معلوم شد دختره بیچاره اصلا نمی خواسته کات کنه این ولش کرده تازه خیانتم بهش کرده بماند که بعدا همین کارو با منم کرد 

گفت از پدر مادرم فاصله گرفتم بهشون نزدیک نیستم زیاد و مستقلم بعدا معلوم شد آبم بی اجازه شون نمی تونه بخوره ، به شدت مالی بهشون وابسته است و حرف و نظرشون هم خیلی روش تأثیر داره 

گفت وفادارم بعدا معلوم شد به شدت بی وفا و حتی خیانت کاره 

کلا یه دروغگو و حقه باز تمام عیار بود حیف که دیر فهمیدم 

آهان راستی دوستت دارم و اینا هم زیاد می گفت بعدا خودش گفت می خواستم مختو بزنم 

آشغال کثافت 

خونه وماشین دارم

اتاق خواب و تخت و کامپیوتر دارم اون‌موقعها کامپیوتر مد بود

من بچه ی اخرم همه دوستم دارن همه میگن عروسیت فلان کارو میکنم

بعد که کاشف به عمل اومد

تمام داشته های برادر متاهلشو تعریف میکرد

اونو خونه و ماشین پدرمادرش بهش داده بودن حمایتش کرده بودن ولی 

هیچ گوهی ام خانوادش واسه ما و عروسیمون هم نخوردن با دعوا یه جشن گرفتن واسمون

تا الانم که من ۱۵سال زنشم 

خانوادش نگفتن مرده ای زنده ای چکار میکنی

کللللی دروغ بهم گفت

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی  
از کی تا حالا به حیله گر و دروغ گو میگن باهوش و ماهر بیخیال ک یر پرستی نکنید دروغ گوی کثیفی هست

چه بی ادبی تو 

درست حرف بزن برا تربیتت وقت کافی نزاشتن مث اینکه

@niniyar_7

@ 5_نی_نی_یار

بیاین اینو جمع کنید سایتو به گند کشید

کاربری دوم

@niniyar_1

نی نی‌یار اومد گفت عزیزم فحاشی نکنید پیام داد رفت 😂

@niniyar_2    

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست