2777
2789
عنوان

من خدا رو تو زندگیم حس میکنم

42 بازدید | 5 پست

تا الان هر چی به خدا گفتم همون میشه فقط باردار شدنم اتفاق نیافتاده که اونم میخواد بهترین زمانشو برام بچینه 

هر وقت مثلا گفتم خدا اگه این دشمن منه یه نشونه بده یا حسودی زندگیم پیشم نیان و کمرنگ بشن اونایی ک حدس میزدم کلا کمرنگ میشدن یا میگفتم برای به حاجتم چراغ سبز یه معجزه نشون بده خواب دیدم دوران عقد میرم مشهد رایگان بعد همینطورم شد یا مثلا معجزه شد مریضیم خوب شد❤️

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
اسی من یه‌ حاجت بزرگ دارم به نظرت چجوری به خدا بگم که بفهمم حاجتم میشه یا نه؟ بگم چراغ سبز نشونم بده ...

شبا با خدا حرف بزن به نیازمندان کمک کن قرآن بخون روزی 5 صفحه چله بردار خدا و ائمه رو واسطه قرار بده چله برای شهید پلارک بردار

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا خدا به من هیچی جواب  نمیده 

چرا حرف منو گوش نمیکنه 

خسته شدم بخدا چندین ساله 

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔
چرا خدا به من هیچی جواب نمیده چرا حرف منو گوش نمیکنه خسته شدم بخدا چندین ساله

عزیزم بهش اعتماد کن 🥲شکرگزاری کن

چرا خدا به من هیچی جواب نمیده چرا حرف منو گوش نمیکنه خسته شدم بخدا چندین ساله

شکرگزاری چیزای کوچیک حتی اونایی که به چشم نمیاد یا خیلییییییییییی ناچیزه مخصوصا صبح ها بعد از بیدار شدن و شبا قبل از خواب

تصویرسازی کن ک اول حال دلت خوب بشه