2777
2789
عنوان

تا حالا شده یکی تو مطب اصرار کنه که من می‌دونم جنسیت بچه تو چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 41 پست
عه عزیزم به سلامتی... خودتم کنجکاو نیستی؟ من یازده هفته رفته بودم ان تی بهم جنسیتم گفت

چرا خیلی کنجکاوم .یازده هفته دقیق بودی؟جنسیت چی بود؟من بهم گفت اصلا مشخص نیست چون اندام جنسی پسر نیست ممکنه دختر باشه.بعدشم گفت اصلا زود اومدی چون این هفته اندام جنسی پسر جوانه نمیزنه.

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
می‌خوان فقط ی چیزی بگن.انگار دختر آوردن عیبه .باید می‌گفتین چی از دختر بهتر

می‌دونی هدف تحقیر کردنه وگرنه دختر و پسر چه فرقی داره اونم تو این دوره و زمونه 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بودم میگفتم فلانی تاریخ دستگاه هات تموم شده ببر عوض کن😂😂😂

پررو تشریف داره از رو نمیره

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
چرا خیلی کنجکاوم .یازده هفته دقیق بودی؟جنسیت چی بود؟من بهم گفت اصلا مشخص نیست چون اندام جنسی پسر نیس ...

یازده هفته و دو روز. پسر. اره عزیزم درست بود. میگن از روی لگن و اینا هم قابل تشخیصه. من دکترم خودش معرفی میکرد کجا برم میگفت اونجا دقیقه..‌. شما خودت تجربه بارداری داری با توجه به اون خودت حدس نمیزنی؟ من جای ما کنجکاو شدم😅

یازده هفته و دو روز. پسر. اره عزیزم درست بود. میگن از روی لگن و اینا هم قابل تشخیصه. من دکترم خودش م ...

من خودم حس میکنم دختره .یعنی حقیقتا دوست دارم دختر باشه .چون هم دختر دارم و پسر .تربیت دختر خیلی راحت تره 😅😅من دوتا بارداری قبلم ی سونو بود خیلی دقیق بود هفته یازده بهم دوتاشو گفت ولی الان دیگه نیستش.رفتم جای دیگه اصلا نپرسیدم جنسیت چیه خودش گفت میگم دختر که فقط ی چیزی گفته باشم .بعدش گفت آنومالی معلوم میشه

من خودم حس میکنم دختره .یعنی حقیقتا دوست دارم دختر باشه .چون هم دختر دارم و پسر .تربیت دختر خیلی راح ...

احتمال زیاد همون دختر باشه خدا بچه هاتو حفظ کنه، واقعا حق داری دختر همدم مادره...

احتمال زیاد همون دختر باشه خدا بچه هاتو حفظ کنه، واقعا حق داری دختر همدم مادره...

مرسی عزیزم همچنین بچه های گل شما رو ♥️♥️