2777
2789

مثلا شما فرض کنید یه دختر خیلیییی پولدار که خوشگل هم باشه خیلی اسمش مثلا مه لقا یا مائده باشه ، همه تو نظرشون اسمش بسیار شیک و قشنگ و باکلاس به چشمشون میاد ( در صورتی که تاپیک بزنی اینجا میگن زشته و قدیمی هست این اسم ها دیگه )

نظر شما چیه ؟😂😂

آقا حتی مثلا یه پسر خیلیییی پولدار و خوشگل و خوشتیپ و به شدت خفن و باکلاس  و قد بلند اسمش کریم باشه هیچکس ایراد نمیاره و......

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کریم بنزما 😂😂 کریم کجاش بی کلاسع😐😂😂

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

حالا ی چیز جالب بگم از سیاست صداوسیما 

تاحالا توی تلویزیون دیدی یه خلافکار اسمش رضا ، علی ، زهرا ، فاطمه باشه؟ نه 

هرچی اسم عربیه ، توی فیلم و سریال ها آدمهای خوبن و بالعکس 

هرچی اسم بااصالت ایرانی ، ادمهای ک لاهبردار و دزد و قاچاقچی و ... 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
حالا ی چیز جالب بگم از سیاست صداوسیما تاحالا توی تلویزیون دیدی یه خلافکار اسمش رضا ، علی ، زهرا ، فا ...

این یه قانونه

شخصیت منفی نباید اسم مذهبی داشته باشه

🏃🏻‍♀️

اره واقعا 

عموم پولداره اسم دخترش گذاشت کیان دخت ‌همه گفتن وَوووولی اگه عمم که فقیر هست گذاشته بود این اسم همه میگفتن چه زشته اسمش

در این گه گه کُه کَه کَه کُه ناگه واز این حرفا....