2777
2789
عنوان

چرا خواهر شوهرم آنقدر جلو شوهرم ناز داره

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 24 پست

من ۳تا داداش دارم ینی ۴ روز دیگه انشالله ازدواج کنن بعد بهم زنگ بزنیم قراره ب عروس خانوم بر بخوره 😫😫😫

من از خواهرشوم بیزارم ولی مناسبتا و اینا زنگ میزنه ب شوهرم کاریش ندارم اصلا

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهرشهههه چرا خانواده شوهر انقد بده تو نظرتون 

من چهارتا دارم شوهرم هرروز یا چندروزیبار بهشون زنگ میزنه به یکیشون روزی دوبار 

من اصلا کاری ندارم شوهر رباته ک فقط در اختیار من باشه

خواهرشوهر من خیلی کارای بدتری می کردسینه مینداخت بیرونلباس ناجور ادا اطواریه بار داد و بیداد کردم گف ...

اخ اخ واقعا هدف اینا چیه؟ 

خواهر شوهر منم خونه مادرشوهرم خیلییی لختی میپوشخ

یه لباس بافت پوشیده بود اونسری بعد از اینا که مربع مربع باز هست 

لباس زیر هم نپوشیده بود اومده بود نشسته بود جلو ما باورت نمیشه نوک سینش ار اون مربع ها اومده بود بیرون😑😑من جاش خجالت کشیدم بخدا

بعد من لباس کوتاه میپوشم مثلا تا بالای باسنم رفته بود به شوهرم و مامان باباش گفته بود مامانش با تشررر اومد به من گفت دخترم میگه به ریحانه بگو حالا که انقدر لباسش کوتاست جلو شوهر من هی رژه نره بشینه یجا نمیخواد کمک کنه 😕😕😕

یا پوستش خیلییی سفیده من گندمی شوهرم گفت چرا کبود شده دستت گفت بخاطر سفیدی زیاده.. داداشم از بچگی انقدر پوست سفید دوست داشت ولی خب... حالا عیب نداره ابجیش هست دیگه 😕😕😕