2777
2789

دانشجوی کرمانی برای تحصیل در دانشگاه بم از چندی پیش دراین شهر رحل اقامت افکنده بود. دخترک معصوم که در یکی از پیش لرزه های بم زمین خورده بود و حسی غریب و کشنده وجودش را فراگرفته بود، همان شب ساعت 22 هراسناک با پدرش در کرمان تماس گرفت و با الله و لله از او خواست که هر طور شده است، همان شب برای بردنش به بم بیاید. پدر این دانشجو که دارای دو دختر دیگر است،در این باره می گوید:"دخترم که بسیار نگران بود، اصرار داشت که حتما" همان شب برای آوردنش از کرمان راهی بم شوم، اما من با بیان اینکه الان دیر وقت است، از او خواستم که تا فردا صبح صبر کند". وی افزود:"سپیده دم فردا پس از خواندن نماز صبح بلافاصله عازم بم شدم تا به وعده ام عمل کنم، اما وقتی به آنجا رسیدم خانه یی را که دخترم در آن بسر می برد، ویرانه یافتم". پدر دانشجوی کرمانی گفت:" با هر تقلایی جسد دخترم را از زیر آوار بیرون آوردم و او را بوسیله ماشینم و در حالیکه سرش را روی زانویم گذاشته بودم و برایش لالایی می خواندم، به کرمان بردم و جسد بی جان او را در زادگاهش به خاک سپردم". شاید بزرگترین درد یک وقایع نگار در فاجعه بم ، دیدن آدمهای درمانده و داغداری باشد که برغم میل شدید برای یاری رساندن به دیگران بویژه عزیزان خود نتوانسته اند به یاری آنان بشتابند، اینان مانند شمع در حال ذوب شدن هستند

وای خدای من 

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

گاهی خیلی زود دیر می‌شود...

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه فاجعه ای بود ، چه روز های تاریکی بود 

مادر بزرگ من یک فرزند به سرپرستی گرفت همون زمان 

بعد یک سال بهزیستی اومد گرفتش

هرکار کردن اجازه نداد 

هم پسره اذیت شد هم مادر بزرگم 

بعد ۱۲ سال دوباره اومد پیش مادر بزرگم ، دیگه نتونستن ببرنش 

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

چه فاجعه ای بود ، چه روز های تاریکی بود مادر بزرگ من یک فرزند به سرپرستی گرفت همون زمان بعد یک سال ب ...

چرا نذاشتن؟

خدا برای هیچ بنی بشری این واقعه را نیاورد واقعا دردناک بود این فاجعه من همانجا بودم خیلی سخت بود 

یارب به جلال عرش و کرسی نه چی تو منو عطا فرستی ..عقل و ادب و خداپرستی.. ایمان و امان و تندرستی..فتح و فرج و فراخدستی