2777
2789
الان من چکار کنم روز موعد منفی بود امیدی هست؟کسی بوده مثل من.انقدر اوضاع تنبلی م خرابه امیدی ندارم

بچه ها جواب بدین ۵روزه از موعدم میگذره روز موعد منفی بود سابقه عقب انداختن دارم مثل من کسی بوده بی بی بزنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها جواب بدین ۵روزه از موعدم میگذره روز موعد منفی بود سابقه عقب انداختن دارم مثل من کسی بوده بی ب ...

الان بزن دیگه مشخص میشه

یا یه آزمایش بگیر ضرر نمیکنی

منم دارم میرم آزمایش بدم

کاش برا من مثبت میشد

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
الان من چکار کنم روز موعد منفی بود امیدی هست؟کسی بوده مثل من.انقدر اوضاع تنبلی م خرابه امیدی ندارم

منم قبلا تخمدانم سر بچه اولم ۱۲ بود

خیلی ضعیف بود ولی همون ماه باردار ‌شدم 

بعد از بچه اولم هر با. میرفتم سونو میگفتن تخمدانات ۲۰ و ۲۲ 

همیشه دکترم میگفت مواظب باش باردار نشدی

الان ناخواسته ش‌دم

خیلی خوبه که پسرت از تنهایی درمیاد . من پسرم همیشه بخاطر اینکه تنهاس گریه میکنه

منم دیشب تا الان فهمیده ده بار شکمم رو بوسیده

امروز صبحم قبل اینکه بره مدرسه با بی بی چک ها بازی میکرد و باهاشون حرف میزد🥹🥹

دلیل خاصی نداره الان بچه نمی‌خوام چون زوده من هدف های دیگه ای دارم واسه همین خیلی محکم پیشگیری میکنم

ایشالا هرچی از خدا میخوای واست بسازه

ما تو زندگی شما نیستیم 

مطمینا شما بهتر از ما شرایطتون رو درک میکنید