2777
2789
عنوان

خانوادگی چشمامون عفونت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 45 پست
ویروس انگار راهشو گم کرده خارج نمیشه .الان ما با سرفه و گلو درد و این عفونت چشم ۱۷روزه مریضیم

همسایه ی ما یه ماهه همین وضعیتو داره،

پسرم پنج سالشه،یه هفته آب شد تا ویروس از بدنت خارج شد.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سیستم ایمنی ایش ضعیفه سعی کن تقویتش کنی

ایمونیوس میدم بهش هر روز ویتامین سی.ولی می‌ره بدترین ویروس ها رو میاره خونه

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
همسایه ی ما یه ماهه همین وضعیتو داره،پسرم پنج سالشه،یه هفته آب شد تا ویروس از بدنت خارج شد.

اره بخدا ما هیچ سالی به اندازه این چند روزه اذیت نشدیم .سرفه های وحشتناک .پسرم چهار ساعت پشت هم سرفه میزد نیم ساعت نمی‌زد دوباره سه ساعت پشت سر هم

بخدا نیم کیلو بیشتر چای دم کردم چشمامون میشوریم انگار نه انگار .فقط کمی قرمزیشو کم می‌کنه.

چرا اخهههه برای من معجزه کرد😂😭

توی جای خوابت پیاز قاچ شده بزار. اسپند دود کنین صورتتونو با احتیاط بگیرین روش. بخور گرم هم حتما بگیرین

🤍.
داده دور جور قطره.پسر منم از مدرسه گرفت آورد پخشش کرد.اصلا ی ویروسهای میگیره عجیب و غریب .خواهرم می‌ ...

😂😂😂😂 خواهرتم اتیش شمارو تند می‌کنه بهش بگو تو مدرسه حس میکنه کسی مریضه نزدیکش نره قبل خوراکی خوردن دستاشو بشوره اومد خونه هم دست و صورتشو با شامپو بچه بشوره. این ویروسه زیاده اتفاقا من هر بار تو همین نی نی سایت دیدیم میگفتن عفونت چشمو

چرا اخهههه برای من معجزه کرد😂😭توی جای خوابت پیاز قاچ شده بزار. اسپند دود کنین صورتتونو با احتیاط ب ...

چند سال پیش بازم گرفتیم با چای شستیم خوب شد.امسال هر چی میشورم با چای فایده نداره .باشه حتما پیاز میزارم

😂😂😂😂 خواهرتم اتیش شمارو تند می‌کنه بهش بگو تو مدرسه حس میکنه کسی مریضه نزدیکش نره قبل خوراکی خور ...

صدبار گفتم ولی پسر ها رعایت نمیکنن.دخترم خیلی رعایت می‌کنه یعنی کسی مریض باشه میگه نزدیک من نیا .ماسکشم میزنه درست.ولی پسرم نه خیلی سربه هواست

صدبار گفتم ولی پسر ها رعایت نمیکنن.دخترم خیلی رعایت می‌کنه یعنی کسی مریض باشه میگه نزدیک من نیا .ماس ...

دیگه بچه ها دردسرن هر مقطع یه جور چه میشه کرد. راستی چای خوب نیست زیاد نشورین چشمارو اب جوشیده سردشده بهتره با اون بشورین چای موقتی قرمزیو کم میکنه. همون قطره هارو بریزین خوب میشه به امید خدا