2777
2789
عنوان

برای مرد ها زندگی نکنید

240 بازدید | 17 پست

برای دل خودتون زندگی کنید به پای پسر ها نمونید بیشترشون فقط حرف هستن کافیه یه مشکلی پیش بیاد میبینی پشتت رو خالی میکنن خودتونو دوست داشته باشید بیخیال پسر جماعت بشید اگه می‌خواین باشید هم خیلی روشون حساب باز نکنید که بعدا تو ذوقتون بخوره امروز میگن برات میمیرن شایدم راست بگن اما بعد ها می‌بینید یه آدم دیگه شدن اوایل تو خوشی همه مرد ها خوبن بخدا شایدم یکی بگه عاشقتونه اما شما جوری عاشق خودتون باشید اگه رفت داغون نشید تجربمو گفتم 

حالا چه تو ازدواج چه قبل ازدواج همینه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مردا فقط زبونن تا زمانی که به کارشون بیای زبون بازای خوبیند اما خیلی راحت هم ادم را کنار میگذارن به راحتی اب خوردننننننن 

شوهر من قبل ازدواج و تو دوران عقد چه قدر زبون میریخت و قربون صدقم میرفت بعد عروسی چهره واقعیشا نشون داد مردا موجودات بی ذاتین 

مردا فقط زبونن تا زمانی که به کارشون بیای زبون بازای خوبیند اما خیلی راحت هم ادم را کنار میگذارن به ...

نمیگم همه همینن ولی دقیقا همینه 

ما همه زندگیمون رو کردیم خریت محضه 

ما زن ها زیادی فداکاری میکنیم 

نمیگم همه همینن ولی دقیقا همینه ما همه زندگیمون رو کردیم خریت محضه ما زن ها زیادی فداکاری میکنیم

حرفاتون حقه شوهر من قبل اینکه به من برسه چه قددر هالی بندی کرد و التماس پدرم و من را بعد ازدواج خیانت کرد به دختره گفته من ازدواجم اجباری بوده خانوادم مجبورم کردند !!! حالا ما اصلا سنتی ازدواج نکردیم سرکار منا دیده بود و پیشنهاد داد 

خیلی راحت کنارمیذارن کاش ماخانوما هم میتونستیم اینجوری باشیم

یه جوری کنار میزارنت انگار از اول وجود نداشتی بعد با خودت میگی این همون آدمه ؟ 

باید همینجوری باشیم 

حرفاتون حقه شوهر من قبل اینکه به من برسه چه قددر هالی بندی کرد و التماس پدرم و من را بعد ازدواج خیان ...

آره اون رفتار های رمانتیکشون وقتی می‌خوان به دستت بیارن حس می‌کنی خوشبخت ترین دختر تو زمینی حس می‌کنی چقدر خاص هستی الان میبینم بی تفاوته باورم نمیشه ناراحتی هام مهم نیست انگار 

اشکال نداره گلم دیگه مثل خودشون باید باشیم 

اول عاشق خودت باش عزیزم 

آره اون رفتار های رمانتیکشون وقتی می‌خوان به دستت بیارن حس می‌کنی خوشبخت ترین دختر تو زمینی حس می‌کن ...

حتی از نظر مالی هم ادم نباید بهشون وابسته باشه من مهندس بودم شاغل بودم با هزار فریب و زبون بازی که دوست دارم عشقم خونه باشه وقتی میام و فلان،  منا خونه نشین کرد الان برا چهار ریال باید التماسشا بکنم لعنت به حماقت من 😕😢 

حتی از نظر مالی هم ادم نباید بهشون وابسته باشه من مهندس بودم شاغل بودم با هزار فریب و زبون بازی که د ...

شرایطشو داری برو از نو شروع کن مستقل شو 

بعد جدا شو اگه واقعا تو عذابی

حتی از نظر مالی هم ادم نباید بهشون وابسته باشه من مهندس بودم شاغل بودم با هزار فریب و زبون بازی که د ...

اگه بخوای میتونی 

تو اراده کن مستقل شی تلاش

کن قدم بردار خدا کمکت می‌کنه 

اول باید سعی کنی اونو از قلبت بیرون کنی اگه واقعا آدم درستی نیست