2777
2789

تعادل خیلی مردا با محبت هم زده میشن 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مردهای سالم جذب خانم هایی میشن که به راحتی دست یافتنی نیستن یعنی گدای توجه نیستن شخصیت دارن منش پوشش همه چی سون نشون میده که شخصیت دارن هدف دارن این خانوم ها برای زندگی انتخاب میشن از،طرف مردهای سالم

اما برای تفریح و خوش گذرانی دنبال عکس این مدل خانوما میگردن چون دم دستن

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
نه اصلا اینطور نیست.مردا با توجه و محبت جذب میشن فقط از خانومای چسب بدشون میاد دوست دارن خانوم مستقل ...

من خیلی توجه و محبت دارم ب نامزدم خودشم میگه با رفتارات و اخلاقای دوست داشتنیت کیف میکنم ولی خودش زیاد محبت کلامی نداره کلا بی سر زبونه نمیدونم کم کم باد می گیره؟

💜🧡❤💛💖🖤💓

مردهای سالم جذب خانم هایی میشن که به راحتی دست یافتنی نیستن یعنی گدای توجه نیستن شخصیت دارن منش پوشش ...

جتی نیاید برای تفریح و خوش گذرانی هم سمت اینا برن چون معمولا بعد ازدواج می‌رن سمت همین زن‌های دم دستی و خیانت اتفاق میوفته پس نباید خوشحال باشی برای خوش گذراند می‌رن سمت اینا 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

سر اینکه داشت درمورد مکانیک ها حرف میزد میگفت خیلی فاسدن و حتی یکیشونو میشناسه ج....نده بازی میکنه 

گفتم چه ربطی به مکانیک بودن داره آخه 

اگه توام مکانیک بودی خانوم بازی میکردی گفت اره😐😐😐😐

منم جوش آوردم دعوای شدید کردیم 

الانم دوروزه اصلا بامن حرف نمیزنه اگه پیام بدم جواب نمیده جای خوابشو جدا کرده 

اگه بری سمتش پس میزنه و بیشتر عصبی میشه و بدتر میکنه

🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶
مردهای سالم جذب خانم هایی میشن که به راحتی دست یافتنی نیستن یعنی گدای توجه نیستن شخصیت دارن منش پوشش ...

نه خب باید طوری رفتار کنی هم شخصیتت خورد نشه هم محبتتو نشون بدی بعد اون دسته مردا ک از زنای اونجوری خوشش بیاد کلا ذاتشون کثیفه اونارو نمیگم مرد با خانواده و با شخصیتو میگم

💜🧡❤💛💖🖤💓

من خیلی توجه و محبت دارم ب نامزدم خودشم میگه با رفتارات و اخلاقای دوست داشتنیت کیف میکنم ولی خودش زی ...

خب عزیزم مردا خیلی کلامی نیستن.اصلا طبیعت آقایون اینطوره حالا بعضیا هم هستن که اهل زبون ریختنن ولی بیشتر آقایون محبتشون کلامی نیست