2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا از خودم می‌پرسیدم که کجا دارم میرم؟ چیکار دارم میکنم؟ وقتم ر تلف کی دارم میکنم؟ آیا اینقدرها پوچی وبی ارزشی رسیدم؟ چی شد که به اینجارسیدم؟ چی کار کردم که طرف به خودش اجازه داده همچین حرکتی بکنه؟ آیا در شان من این بود؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
اول از خودم می پرسیدم من چرا با این آدم دوست شدم؟ واسه خوشگذرونی واسه شناخت و داشتن یه رابطه جدی و.. ...

خودم تو نظرم هدفم این بوده که آخرش ازدواج باشه.ولی ایشون میگفتن که اول باید باهم باشیم تا همدیگر رو بشناسیم و بعد اگه خواستیم ازدواج کنیم.خونوادشون از اینایی بودن که ازمایش بکارت باید میدادن برا عروس بگیرن و اینا.

بعد من گفتم عکس اینجوری برام نفرس خجالت و اینا هست.گفت مگه منو دوس نداری اگه دوس داری باید همه جامو دوست بداری

آخه دیدن عکس لخت خوشگذرونی هم نیست 😭😭🤢

بعضیا رو ایسگا میکنن و...

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
خودم تو نظرم هدفم این بوده که آخرش ازدواج باشه.ولی ایشون میگفتن که اول باید باهم باشیم تا همدیگر رو ...

یه چیز صادقانه بگم

الان میزاره تو منگنه که عکسم ببین

دو روز بعد عکس تو رو میخواد بعدشم....

به یه بهونه ای حذفش کن

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
یه چیز صادقانه بگمالان میزاره تو منگنه که عکسم ببیندو روز بعد عکس تو رو میخواد بعدشم....به یه بهونه ...

بهم گفت تو که همش میگی فوری ازدواج حتما چشمت دنبال پولامه منم گفتم اگه اینجوری فک میکنی خدافظ