2777
2789
عنوان

از حال این روزام متنفرم 😭

207 بازدید | 19 پست

فک کنید بعد ی رابطه ای ک طرفم کلی بهم آسیب روانی زده و خودم با اینکه دوسش داشتم تموم کردم الان  از صبح زود بیدار شدم و نظاره گر آنلاین بودناش با ی زن متاهلم!

حق من این نبود واقعا ک باز ب خاطرش این همه زجر بکشم 😭 من باید الان حالم خوب بود اون میدید ناراحت میشد چرا برعکسه 

نمیتونم جلو خودمو بگیرم چکشون نکنم هی میگم شاید اشتباه میکنم بعد میبینم نه 😭

خیلی سخته خیلی بده میسوزم از اینکه دختر شرایط مالی خوبی داره شوهر خوب بعد با اینم سرگرمه من بدبخت باید بشینم خوشی های اونو ببینم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوشی های اون؟اون دوتا ببخشید دوتا هرزن که الان تو لجن و کثافت دارن دست و پا میزنن

کاش میشد ب شوهر دختر بگم بفهمن دارن چ غلطی میکنن واسه هرزه خوشیه دیگ اگ آدم بود ک می‌فهمید داره چیکار میکنه 

اکس بیشورمم لابد پولش رو دیده خود‌ب خود شده فک کن ازم پیجش رو مخفی میشد این زن رو فالو کرده براش اوف نداره همه اونو بدونن ولی من پنهون بودم 

اون زن رو واسه رابطه جنسی و سواستفاده میخواد خیالت راحت ولی پسری که انقدر لجنه به زن شوهردار چشم دار ...

یکی رو میخام یعنی روزی صد بار اینو بهم تکرار کنه 😭 فک کنم دوست دختر قبلیشع بهش ندادن یا چی الان حق خودش میدونه اونو 

کاش میشد ب شوهر دختر بگم بفهمن دارن چ غلطی میکنن واسه هرزه خوشیه دیگ اگ آدم بود ک می‌فهمید داره چیکا ...

خورشید پشت ابر نمیمونه دستشون رو میشه مطمعن باش

توام بیخیالش شو اصلا دخالت نکن فردا شر میشه واست

خوشحال باش خدا نجاتت داده 

[کاربری دوم] کاش هیچوقت مهر آدمی که قسمتتون نیست،به دلتون نیوفته...

خودت داری خودتو شکنجه میدی 

کسی که نتونه جلوی خودشو بگیره مدام زجر روحی میکشه 

چک نکن یا اعتراض نکن جدی میگم بخدا 

مثلا من نتونم جلوی پرخوریمو بگیرم خودم چاق و زشت میشم بعد هرچقدر نتله کنم کسی مقصر نیست 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
خوشی های اون؟اون دوتا ببخشید دوتا هرزن که الان تو لجن و کثافت دارن دست و پا میزنن

راست میگیا شرایط منم عین استاتر بود  :) 

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

خودت داری خودتو شکنجه میدی کسی که نتونه جلوی خودشو بگیره مدام زجر روحی میکشه چک نکن یا اعتراض نکن جد ...

از صب ک بیدار شدم مدام گوشی دستمه دارم چکشون میکنم و دیونه میشم 😭 نمیتونم جلو خودمو بگیرم هی میگم شاید باهم نیستن شاید دارم الکی فک میکنم خیلی بده 

از صب ک بیدار شدم مدام گوشی دستمه دارم چکشون میکنم و دیونه میشم 😭 نمیتونم جلو خودمو بگیرم هی میگم ش ...

برو باشگاه 

میدونم قبول نمیکنی اما فعالیت بدنی ذهنتو ازاد میکنه 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟