2777
2789
عنوان

پسرم سه سالشه خانوما واسه دسشویی رفتن فقط لج میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 54 پست

من توالتو تزئین کرده بودم،چراغ رنگی و بادکنک و ... چسبونده بودم

یه جدول ستاره هم زده بودم به دیوار توالت که هروقت میرفت کارشو انجام می داد بهش ستاره میدادم.

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وایسا!✋داری رد میشی یه نگاه به امضام کن. نگاه کردی؟ جون من؟ چه بچه خوب و حرف گوش کنی هستی! 😘 حالا که انقدر خوبی یه صلوات بفرست. فرستادی؟ بابا تو دیگه کی هستی خیلی دمت گرمه. 🤩 حالا میشه یه سلامم به امام زمانمون (عج) کنی و لبخند بزنی؟ 🙂 مطمئنم خیلی خوشحال میشه یادش کنی. ☺️ دیگه خیلی مشتی شدی بام رفیق شدی یه کار دیگه هم بکن. 🙃 لطفا سعی کن برای خوشحالی امام زمان (عج) یه قدم هرچند کوچیک تو زندگیت برداری. 🫂 سخته ولی تو برای منه غریبه اینهمه ارزش قائل شدی متنم رو خوندی، بد نمیشه یکم بری دنبالش ببینی خدا تو قرآن چی گفته ائمه چی گفتن شاید بتونی به حرفشون عمل کنی 🌱 اونا جز خوبی چیزی برای ما نمیخوان 🫶 اگرم حال نداری بری بخونی عیب نداره، چندتا کاری که میدونی عمل کن. 😉 از هر ده باری که خواستی گناهی کنی یه بارشو انجام نده، از جایی رد میشی آشغال زمین نریز، تو خیابون لبخند بزن، یه گناهو برای سه روز یا یه هفته انجام نده مثلا دروغ نگو، شب جمعه ها یه خط قرآن بخون، چمن رو لگد نکن، از همین کارای کوچیک که از پس هرکسی برمیاد :) با نیت هدیه ثوابش به امام زمان (عج) 🌱 میشه برای سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستی🤗🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیتونم پسرموببرم مشاور شرایطشو ندارمبخدانمیدونم چیکارش کنم

خب اینجا داریم بهت راهکار میدیم دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وایسا!✋داری رد میشی یه نگاه به امضام کن. نگاه کردی؟ جون من؟ چه بچه خوب و حرف گوش کنی هستی! 😘 حالا که انقدر خوبی یه صلوات بفرست. فرستادی؟ بابا تو دیگه کی هستی خیلی دمت گرمه. 🤩 حالا میشه یه سلامم به امام زمانمون (عج) کنی و لبخند بزنی؟ 🙂 مطمئنم خیلی خوشحال میشه یادش کنی. ☺️ دیگه خیلی مشتی شدی بام رفیق شدی یه کار دیگه هم بکن. 🙃 لطفا سعی کن برای خوشحالی امام زمان (عج) یه قدم هرچند کوچیک تو زندگیت برداری. 🫂 سخته ولی تو برای منه غریبه اینهمه ارزش قائل شدی متنم رو خوندی، بد نمیشه یکم بری دنبالش ببینی خدا تو قرآن چی گفته ائمه چی گفتن شاید بتونی به حرفشون عمل کنی 🌱 اونا جز خوبی چیزی برای ما نمیخوان 🫶 اگرم حال نداری بری بخونی عیب نداره، چندتا کاری که میدونی عمل کن. 😉 از هر ده باری که خواستی گناهی کنی یه بارشو انجام نده، از جایی رد میشی آشغال زمین نریز، تو خیابون لبخند بزن، یه گناهو برای سه روز یا یه هفته انجام نده مثلا دروغ نگو، شب جمعه ها یه خط قرآن بخون، چمن رو لگد نکن، از همین کارای کوچیک که از پس هرکسی برمیاد :) با نیت هدیه ثوابش به امام زمان (عج) 🌱 میشه برای سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستی🤗🌹
نمیتونم پسرموببرم مشاور شرایطشو ندارمبخدانمیدونم چیکارش کنم

خب این همه توی اینستاگرام یا جاهای دیگه مطلب دارن

سرچ که دیگه میتونی بکنی 

یه لحظه عصبانی شدم 🥲 اخه موضوع مهمیه 

کتک زدن واسه دستشویی کردن بدترین کاری هست که میتونی واسه یه بچه توی این سن بکنی

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

آره عزیزم برای پوشک گرفتن خیلی باید درست برخورد کنی از دوسالگیش باید کم کم شروع می کردی با بازی و استیکر چسبوندن که بچه جذب بشه وقتی با دعوا و کشمکش بچه رو دستشویی می فرستی بچتون هیچوقت برای دستشویی رفتن همکاری نشون نمیده و این ادامه خواهد داشت تا بزرگسالی 

اسمتو یادم نیست اما یادمه که خیلی دوست داشتم... (دیالوگ رضا کیانیان)

قطعا امادگی نداشته . حتی اگر با این روش و خشونت موفق هم بشی از پوشک بگیریش ممکنه بعد یه مدت کنترل ادرارشو از دست بده یا شب ادراری بگیره . گرفتن پوشک خیلی حساسه باید کاملا اگاهانه انجامش بدی تاپیک گرفتن پوشک منو بخون چیزایی که بلد بودم رو نوشتم 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

وقتی احساس کردین دستشویی داره ونمیره یه مدت انجامش بده بعدش حل میشه

با خنده و شادی بلند بگو قطار بازی قطار بازی یا شما جلو باش یا دلبندت بعدش قطار بازی کنید تا برید آشپزخونه مثلا مثلا رسیدی به آجیل چیزی بگو آخ جون ایستگاه آجیل مسافرین محترم با اجازه مدیر قطار یه دونه آجیل بخورین ..بعد همون صدای قطار در بیارین وادامه بدین برین پذیرایی  برسین به مثلاتلویزیون بگین آخ جون ایستگاه تماشا مسافرین محترم یه کوچولو تلویزیون ببینید خیلی کوتاه ۵ ثانیه... بعدش برین سمت سویس بهداشتی و....مسافرین محترم بریم دستشویی ...بره دستشویی لازم شد شما هم برین بعدش حتما قطار بازی رو ادامه بدین مثلا برین برسین به توپ آخ جون مسافرین محترم با اجازه ریئس قطار یه کوچولو توپ بازی ...

دوسه روز اینجوری حل میشه

غیر مستقیم

موفق باشی

🌸تو مگو همه به جَنگند و  ز صلح من چه آید؟🌸تو یکی نِه ای هزاری تو چراغ خود بر افروز🌸
باشه دستت دردنکنههرموقع ک میگم بریم ذسشویی جیغ میکشه

چون اکثرا به زور بردیش دستشویی 

بچه حق داره جیغ بزنه 🥲

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
واقعن مثلا چ جایزه ای میدادی

برچسب ستاره بخر 

روی یک برگه آچار جدول با مربع های ۱ در۱ بکش

هروقت کارشو درست انجام داد یدونه ستاره بچسبون توی جدولش

بهش بگو هر وقت جدولت کامل شد برات جایزه میخرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40