2777
2789
عنوان

پینترستم رفع فیل تر شد 🎀

310 بازدید | 22 پست

یوهوووو💃🏻💃🏻

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینستا و تلگرام رو باید رفع کنن 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

ایشالا اینستام بشع

من موافق رفع فیلترم بجز اینستا

واقعا ضررش زیاد

اعتماد بنفس خیلی ها رو گرفته

نوجوان ها دچار بلوغ زود رس میشن

خیلی از بچه های رو بی ادب  کرده

راحت فحش میدن

ضررش زیاده

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
من موافق رفع فیلترم بجز اینستاواقعا ضررش زیاداعتماد بنفس خیلی ها رو گرفتهنوجوان ها دچار بلوغ زود رس ...

در عوض خیلیا کسب و کار شون اینستاست

بچه بی ادبی و فحش از همه جا یاد میگیره وظیفه ی خونواده ست که حواسش باشه

🏃🏻‍♀️

من موافق رفع فیلترم بجز اینستاواقعا ضررش زیاداعتماد بنفس خیلی ها رو گرفتهنوجوان ها دچار بلوغ زود رس ...

ببخشید نوجوون غلط میکنه سرش رو تو هر سوراخی میکنه، والدین اینجا نقششون چیه؟؟؟ فقط این مسخره بازیا اینجاست پای هر فیلمی میشینن ننه باباشون هم لالن هیچی نمیگن یهو به غرور بچه های ولشون بر میخوره

نمونش خودم همش زندگی این بلاگرا رو باخودم مقایسع میکنم ک ماشین ما مدل پایینه وخونه کوچیکه وفلان باورمیکنیدافسردگی گرفتم!

برای حفظ زندگیم  ی صلوات میفرستی الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم🙏

مهندس جون. حالا مثلا فیل باشه کسی ازش استفاده نمیکنه؟نوجوون با فیل شکن واردش میشه. ضرر فیل شکن بیشتره یا اینستا؟

مگه الآنم که همه با ف یا تر شکن میرن چه فرقی داره؟

اونجوری پول مفت فی لترشکن فروش ها قطع میشه حداقل

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂