2777
2789

از اولش هم همین بودم 

صبحونه سنگک و بربری اینا باشه کامل میخورم نباشه دو لقمه به زور 

که شوهرم نمیره نون بگیره پدرشوهرم هم همش فقط لواش میگیره 

باز تو مجردی مامانم میزاشت گاهی برنج و این چیزا بخورم یا مبوه ای چیزی 

ولی الان که متاهل شدم شوهرم میگه ضرر داره اونارو هم نمیزاره بخورم 

از پنیر بدم میاد مگه خامه ای باشه 

از مربا و عسل و شیره و ارده و... بدم میاد 

از کره بدم میاد 

از شیر و تخم مرغ بدم نمیاد ولی یبار بخورم دیگه دلمو میزنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برنج صبحانه😳😳😳.بهترین چیز ارده و شیرس خودمم میخورم اما شخصا یا حلیم درست حسابی بانون بربری.یا نون بربری خشخاشی با عسل عالی و خامه عالی و کره محلی وپنیر تبریز و گردو رو باهم بزارم رو نون با ی چایی مشتی هل دار شسته شده قبل دم بزن بالا بعدشم لالا😊

🏴بخشودگی اهل گنه در صف محشر وابسته به یک گردش چشمان حسین❤️ است🏴

خامه رو با چی میخوری؟ 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
نون پنیر خیار 😋

عزیزم 🌺

دختر منم دوست داره 🤩

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️