2777
2789

سه روزه بدن دردم، دل درد دارم سرفه دارم ابریزش بینی دارم تپش قلب دارم، لرز دارم ولی گلو درد ندارم سرفه هامم خشکه

دکتر رفتم سرم و امپول داد زدم چندساعتی اروم بودم ولی دوباره دردام برگشته، دستامو انگار از تو کتف میخان در بیارن... یه جورایی موجیه یهو میبینی چندساعتی درد داری و بی حالی باز دوباره یکم بهتر میشی مبگی اخ جون دارم خوب میشم باز دوباره درد میاد و میندازتت... واقعا این چیه چرا خوب نمیشم دیشب که بدن دردم کم بود از دل درد خواب نرفتم

کاش بیاین چک کنیم ببینیم علائم اصلی و مشترک چیان.

من دو روز اول فقط بینیم مثل شیرآب شده بود بی وقفه آب شفاف میریخت. از روز دوم کمی غلیظ شد و یواش یواش گلودرد هم گرفتم. به شدت خسته و گیجم. دل پیچه هم داشتم ولی فکر نکردم ربطی به این داشته باشه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاش بیاین چک کنیم ببینیم علائم اصلی و مشترک چیان.من دو روز اول فقط بینیم مثل شیرآب شده بود بی وقفه آ ...

من دکتر ستریزین داده ابریزشم تموم شده ولی مثل شما اب شفاف و زیاد، خسته و بی انرژی تا یه کاری انجام میدم انرژیم تموم میشه دیگه حتی نمیتونم خودمو به تخت برسونم همونجا رو زمین ولو میشم و نفس نفس میزنم، خوابمم زیاد شده

من دکتر ستریزین داده ابریزشم تموم شده ولی مثل شما اب شفاف و زیاد، خسته و بی انرژی تا یه کاری انجام م ...

منم دکتر رفتم و سرم زدم ولی تاثیر آنچنانی نداشت فقط آبریزش بینیم قطع شد.

یه چیز  دیگه اینکه برای کاری رفته بودم بیرون شهر حس کردم حالم خیلی بهتره ولی به محض اینکه برگشتیم حس کردم سرم دوباره تبدیل به یه بشکه پر از آب داغ شد. بعید نیست ربطی به آلودگی هوا داشته باشه🤔

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اگه بگم دو ماهه مریضم کسی باور نمیکنه ده باز دکتر رفتم اصلا خوب شدنی در کار نیست

تقویتی بخور

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
من بدبخت ۴ روزه خودم و بچه‌هام همه درگیریم تو خونه عین این مریضا افتادیم هیچکسم ندارم کمکم یه استکان ...

من و شوهرم و دختر دوساله م مریضیم... منم تنهام، البته مادرم هست ولی نه من اونجا میرم ن میزارم اون بیاد نمیخام مریض بشه

آخ آخ نزدیک سه ماه دیگه کم کم داره میشه من گرفتم اما همچنان بدن درد و استخوون درد و بیحالی بامنه بدنم همش کوفتس شوهرمم مثله من ..کرونا دربرابر این ویروس هیچی نیس حالا بعدا صداش درمیاد ازاون بدتره..گلومم دردمیکنه هنوز

شیاف دیکلوفناک بزنین بذارین دردتون ر بکشه از بدن بیرون، قرقره مخلوط سرکه سیب و آب گرم ونمک انجام بدین.

ما خانوادگی دچار شدیم خودم حالم بده ،بچه شیر خوره م هم تب شدید کرده آویزونمه و حال بد من ر دو چندان بد میکنه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.