2777
2789

من با ی اقایی تو گروه ایلتس اشنا شدم فهمیدیم همون اول همشهری ایم 

حرفامون تا ی حدودی رسمی بود بعد گف بیا ببینیم همو از تجربیات مهاحرتی هم باخبر بشیم (زر میزد چون اصلا روند ما دوتا ربطی ب هم نداش) و... قشنگ مشخص بود از این مردای زبون باز 

بعد دیالوگش دقیقا این بود :  ک راستی من عکست ندیدم ی معرفی کن جایی دیدم بشناسمت 

منم گفتم خب ب هر حال حق داره کسی ک داره حرف میزنه بشناسه ایدی پیج اینستام دادم چون حس بدی بهم دست میداد بخوام عکس بفرستم براش 

بعد ک فرستادم یهو زد تو خط اینکه شبیه مدلایی و خوشگلی و... میگف باورم نمیشه تویی بعد گف ویدیو مسیج بفرس ک مطمئن شم خودتی😐یا بیا بیریم بیرون کافه ای جایی 😐

ب نظرتون کارم اشتباه بود عکس دادم بهش خب خوشم اومده بود ازش 

از طرفی حس بدی گرفتم ازش ک اینجوری وا داده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کار بدی نکردی اصلا

منم کلا حس میکنم تو دنیای مدرن قایم کردن عکس و هویت خیلی حرکت ناجوریه 

البته حس خوبی ندارم عکس برا پسر بفرستم سر همین گفتم ایدیم بدم اونجا ببینه

تو هم عکسش دیدی

هام بابا همه جا پره رو پروفش ۶۰۰ تا عکس داره 

هر حرفی هم ک میزد میگف عه راجب این نوشتپ تو پیجم هی شات میداد 

پیجش بازه کلی عکس داره توش😐 بالغ بر ۶۰۰ تا عکس دیدم ازش

منم کلا حس میکنم تو دنیای مدرن قایم کردن عکس و هویت خیلی حرکت ناجوریه البته حس خوبی ندارم عکس برا پس ...

منم وقتی با یکی حرف بزنم بهش حق میدم ک عکس بخواد چون خودمم بدم میاد ندونم طرف مقابل چجوریه

خوشکله که منتظر دختر خوشگلم هست

نه ولی دانشجو تخصص فک کنم واسه اینه حس میکنه خیلی خوبه

مث عقده ای هام رو بایو تلگرامش نوشته من فلانی ام دانشجو علوم پزشکی ازاد فلان جا 

😐

باز تو بایو پیجشم نوشته بزرگ دانشجو علوم پزشکییییییی 

فک کن پولدارم باشه ک داره ترمی ۱۰۰ میلیون پول دانشگاه میده چون ازاد میخونه😐

قیافش معمولی خوشگل و جذاب نیس تازه مو هم نداره چهار لاخ شوید رو سرشه

خوشکله که منتظر دختر خوشگلم هست

نه ولی دانشجو تخصص فک کنم واسه اینه حس میکنه خیلی خوبه

مث عقده ای هام رو بایو تلگرامش نوشته من فلانی ام دانشجو علوم پزشکی ازاد فلان جا 

😐

باز تو بایو پیجشم نوشته بزرگ دانشجو علوم پزشکییییییی 

فک کن پولدارم باشه ک داره ترمی ۱۰۰ میلیون پول دانشگاه میده چون ازاد میخونه😐

قیافش معمولی خوشگل و جذاب نیس تازه مو هم نداره چهار لاخ شوید رو سرشه

درموردعکست اشکال نداره،اما بیشترمواظب باش،باعقل جلوبرو،ازپسری که سریع فیلم وعکس بخادزیادخوشم نمیاد

عکس ناجور ک نمیخواس میگف باور نمیکنم تویی این حداقل از رو تتو دستت ک رو پروفتم هس ی ویدیو مسیج بده ک باورم بشه تویی 

البته بعدش گف بیا بریم بیرون حداقل😐 بیشتر حس میکنم چون گف بیا بریم بیرون از تجربیات مهاجرتی هم استفاده کنیم 

من گفتم روند مهاجرت من با تو فرق داره 

حس کرد نمیخوام ببینمش و دارم ی چیز قایم میکنم