2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قبل از این حرف

هیچ دلیل و بهونه دیگه ای نیاورده بود ؟

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

قبل از این حرفهیچ دلیل و بهونه دیگه ای نیاورده بود ؟

آره گفت همیشه فکر میکنه این عشق یک طرفه و از طرف اونه بخاطر همینم داره سرد برخورد میکنه 

و حس من نسبت به اون کسسسسشره بخاطر

اینارو اون گفت بهم 

عزیزم فراموشش کنی بهتره یعنی چی که خجالت میکشم خب خجالت میکشی مجبوری رل بزنی برو زن بگیر دیگ 

البته باید نگاه کنی ببینی با بقیه چطوره اگه با همه حتی خانوادشم ابنطوره شاید می‌کشه واقعا اما اگه فقط با تو که باید قیدشو بزنی 

الان میگی مهم نی بابا یه قربون صدقه است دیگه بعدا ازش سرد میشی چون مردای دیگه رو میبینی