سلام عزیزای دل. بچه ها من بعد از داشتن یه بارداری پوج در اسفند402 و کورتاژ، کنترل قند خون و رفتن به باشگاه و پیاده روی و ایروبیک و مصرف مکمل مث کیوتن و ویتامین دی و ی سری داروها تو مرداد اقدام کردم البته شوهرمم دارو مصرف میکرد بعد از بارداری پوچ،، مرداد ماه رفتم سوتو یه دونه فولیکول سایز25 داشتم که فک میکرذم کیست میشه
ولی به یاری صاحب زمان و آقا امام حسین و لطف خدای خوبم اون فولیکول الان یه پسر ناز توی شکمم 🥺🤤❤
از شهریور 403 تا به الان که دی ماه 403هست این مدت هم استرس زیادی تحمل کردم هم مشکلات زیادی پشت سر گذاشتم،، چ روحی چ جسمی چ مالی /بارداری هم شیرین هم سخت
الان ماه ششم هسم و یکی دیگه از مشکلاتی که دارم باش دست پنجه نرم میکنم فشــــــــــــارخون 😭 دکترم متیل دوپا برام نوشت تا اونجایی ام ک تونست بهم استرس داد که شما وزنت کنترل شده ولی فشارت بالاس نزدیک 14 واین خطرناک و یعنی مسمومیت بارداری و یعتی نمیرسی به 9ماه.. 😭😭😭😭 دیشب خیلی ناراحت بودم
ولی یادم افتاد من نزدیک ی سال نیم چه قد زجر کشیدم براای بچه و جنین معصومی که داخل شکمم. چه دوران پر چالشی تا حالا پشت سر گذاشتم و توی تک تک لحظات خدا همیشه مراقبم بود یادم تابستون همینجا تایپک زدم که شفا دهنده واقعی خداست دکترواقعی خداست
برا همین ناراحتی کنار گذاشتم و از صبح زود تصمیم گرفتم حسابی رعایت کنم تو تغذیه و داروها منظم بخورم و فقط فقظ سلامتی خودم و جنین 6ماهه ام بسپارم بخدا و شفاعت آقام حسین و پسر 6ماه اش علی اصغر ❤
بچه ها خاسم هر تجربه ای راجع به پایین اوردن فشار خون تو بارداری دارید بهم بدید و برام دعا کنید ممنونم گلای تو خونه 🌼🌼🌼