2777
2789

بخشیش به نوع تربیت بستگی داره ،اگه از اول بخوای لی لی به لالاش بزاری همین میشه ،ولی اگه به شکلی تربیتش کنی میتونی روی مخارج مدیریت کنی

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پدر مادر ای الان فرق دارن همه چیزشون در خدمت بچه شونه .چون باسوادتر شدن

به خدا ما هر چیزی خواسته بهترینش فراهم بوده با این که نداشتیم و از خودمون کم گذاشتیم .همه جوره پشتش هستیم و این به نظرم خیلی بده و باعث شده خودخواه باشن.این باسوادی نیست.باعث میشه قانع نباشن .خودخواه بشن و پرتوقع.

نه اصلا ببین مم ۳۴ سالگی ازدواج کردم الان در ۴۵ سالگی پسر ده ساله دارم نه اعصاب شلوغی هاشا داری .اصل ...

شما گفتید این نسل زبون نفهمن 

اشتباهه 

فقط مثل ما ترسو و توسری خور نیستن 

دیدن که اخر و عاقبت نسل امثال من و شما که تو سری خور و ترسو بودیم چی شدیم درس عبرت گرفتن 

و طبق این روال که ما ایرانی ها هیچ وقت میانه روی بلد نبودیم از این ور بوم افتادن 

پدر مادر ای الان فرق دارن همه چیزشون در خدمت بچه شونه .چون باسوادتر شدن

سواد باعث میشه پدر و مادر همچین شوند در اختیار بچه باشه!!؟ باید با تدبیر و فکر جلو برن و الا بچه از یک‌سالگی همه چیز میخواد ،باید با توجه به سنش امکانات در اختیارش گذاشت 

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
اینا نیازهای طبیعی هر انسانیه . نسل ما سوخته و جزغاله بود که فکر می‌کرد باید تمام خواسته هاشو سرکوب ...

من مخالفم که نسل سوخته بودیم.ما چندتاخواهر برادر بودیم تا شب اینقدربازی میکردیم که ساعت ۸ خواب بودیم‌اینا یکی آن و میخان با گوشی و ...خودشون را سرگرم کنن.به دوره ما من یادمه همیشه کیسه کیسه آجیل بود الان بچه ها رنگشم نمیبینن.و هزاران کمبود دیگه.اصلا پدرمادر نمیفهمید ۱۰تالچه داره الان همون یکی پوست مارا میکنه از درس خواندن  بگیر تا..

شما زود بچه دار شدی با منی که ۱۰ سال بعد ازدواج کردم

خوب منم وقتی بچه دومم 10 ساله بشه 48 سالمه 

به شلوغی ها و شیطنت هاش فکر نمی‌کنم 

تنها ناراحتیم اینه که اگه مثلا تو سن 30 سالگی اش نیاز به کمک من داشته باشه آیا توانایی جسمی دارم ؟ 😁

اینا نیازهای طبیعی هر انسانیه . نسل ما سوخته و جزغاله بود که فکر می‌کرد باید تمام خواسته هاشو سرکوب ...

و مشکلاتمون رو باز تاب دادیم تو نسل بعد 

اصلا به قول این کاربر این نسل زبون نفهم که البته من قبول ندارم 

اما چرا زبون نفهم شدن ؟

مگه روزی که تو بیمارستان میدن بغلمون و میگن برید به امان خدا چیزی بلدن  حتی نمیتونن از خودشون فاع کنن  هر بلایی سرشون میاریم ما والدین میاریم دیگه 

ولی به نظر من خیلی خوبه.مدر و مادر تجربه کافی کسب کردن و میتونن خیلی خوب بچشونو تربیت کنن.منو مادرم ۱۹سال اختلاف داشتیم بلایی نبود که سر من نیاوردن اولین بچشون هم بودم.اونا الان دارن عاقل میشن تازه وقتی که من نیستم دیگه...

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
به خدا ما هر چیزی خواسته بهترینش فراهم بوده با این که نداشتیم و از خودمون کم گذاشتیم .همه جوره پشتش ...

درسته ولی الان همه پدر و مادرها همینن .بهتر از گذشته هست لا اقل .چون بلاخره کسی که بچه رو بوجود آورده باید فکر مشکلاتشان باشه

ولی به نظر من خیلی خوبه.مدر و مادر تجربه کافی کسب کردن و میتونن خیلی خوب بچشونو تربیت کنن.منو مادرم ...

اتفاقا الان بیشتر یک بچه دارن .همونم اگر درست تربیت بشه و امکانات داشته باشه به صد تا بچه ای که توجه ندیدن میارزه

ولی به نظر من خیلی خوبه.مدر و مادر تجربه کافی کسب کردن و میتونن خیلی خوب بچشونو تربیت کنن.منو مادرم ...

اتفاقا الان بیشتر یک بچه دارن .همونم اگر درست تربیت بشه و امکانات داشته باشه به صد تا بچه ای که توجه ندیدن میارزه