2777
2789

سایت همرسان عضو شو زیر دفتر نهاد رهبری

نرم افزار آددم و حوا

و همدم

عضو شو

و میتونی کانال آقای محمدی فرم ازدواج بخواین قبلا که فرم میگرفتن یسری الان نمیدونم ازشون بپرسین

@mohammadi2i

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سایت همرسان عضو شو زیر دفتر نهاد رهبرینرم افزار آددم و حواو همدمعضو شوو میتونی کانال آقای محمدی فرم ...

م نرم افزار همدم رو نصب کردم 

کد ملی میخواست 

ترسیدم ... پاکش کردم.. 

اره کد ملی ب چه دردش میخوره؟ باقی رو نمیدونم خوب باشن یا بد 

سایت همرسان عضو شو زیر دفتر نهاد رهبرینرم افزار آددم و حواو همدمعضو شوو میتونی کانال آقای محمدی فرم ...

این سایتا بدرد نمیخوره. 

دوست من دوساله ثبتنام کرده تو همدم و ادم هوا. فقط 3مورد بهش معرفی کردن.اونم فقط همدم. ادم هوا ک اصلا. 

میگف با هرکدوم به مرحله  قرارمیرسید  بسیار اعتماد بنفس بالا داشتن بااین ک هیچی نبودن اخرم یه بهونه میاوردن و به معرف میگفتن نمیخوام. 

ظاهرا اونجا هم پسرایی ک تو بیرون کسی تحویلشون نمیگیره ثبتنام میکنن وکلی ادعا دارن. 

قصدشونم ازدواج نیست فقط اونجا ثبتنام کردن چون دختر زیاد هست. دستشون بازه واسه انتخاب، فقط دختر اذیت میشه