2777
2789
عنوان

بچه ها از تهران خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 33 پست
دخارا هوا اونجا بشدت تمیزه جمعیت کمه شهر شلوغ نیست مثل تهران صدای چه چه گنجشگا رو میشه شنید

اسم شهر رو بگو 

غرب ؟‌

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دخارا هوا اونجا بشدت تمیزه جمعیت کمه شهر شلوغ نیست مثل تهران صدای چه چه گنجشگا رو میشه شنید

برو 

من از خدامه از شهر برم روستا زندگی کنم 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
نمیدونم شما به امکانات تهران عادت کردید ممکنه نتونید باز به انگیزتون بستگی داره که چقدر قوی باشه

من آدمی ام ک زندگیمو از صفر شروع کردم 

وتونستم خونه شهرمون بخرم البته با وام 

ووام سنگین رو پاس کنیم 

من اول زندگیم بخاطر لجبازی مادرم ک بهم جهاز نداد تحمل کردم والان وسیله هایی گرفتم ک از جهاز مادرم هم ک میداد بهتره 

من توحاملگی دانشگاه رفتم ۲ترم رو پاس کردم  ماه هشتمم بود امتحان میدادم 

خب بستگی داره دیگه.

الان من یکساله از مرکز استان خونه بابام اومدم. حتی برای دکتر بردن بچه هام به مشکل خوردم.

اینجا شهر کوچیکه متخصص کودکان ندارد.

هر بار برای دکتر بردن باید یا مرخصی بگیرم یا یک روز تعطیلی رو هدر بدم که بچه هارو ببرم مرکز استان دکتر

خب بستگی داره دیگه.الان من یکساله از مرکز استان خونه بابام اومدم. حتی برای دکتر بردن بچه هام به مشکل ...

عزیرم پشیمونی ؟

منم جایی ک میخوام برم همینه تقریبا البته دکتر داره اما برق وگازش oKنیست قطعی داره 

حتی نونوایی ها بخاطر قطعی زیاد نمیپزنمردم خودشون نون میپزن 

ولی هواصافه آلوده نیست شلوغ نیست 

اونجا من تونستم کارپیدا کنم 

اگه بچه دارین به نظرم نرین بچتون تو روستا پیشرفتی نمیکنه البته که نمیدونم بین هوا الوده تهران و زندگی پاک و سالم روستایی کدوم واسه بچتون بهتره،

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من اهواز زندگی میکنم  برای درمان ناباروری اومده بودم تهران خدایش پزشکای تهران عالین .امکانت خیلی خوبه نصبت به شهرستان ولی خیلی شلوغ خیلی .

ب نظرم اول اگ شرایط داری،موقت برو،یعنی خونه نخر،اجاره کن،امتحان کن.شهرکوچیک یکی از بدی هاش اینه ،که همه همدیگرو میشناسن،بعضا تو کار هم فضولی میکنن،اینم بستگی ب آدماش داره باز .ولی امتحان کن اون زندگیو

عزیرم پشیمونی ؟منم جایی ک میخوام برم همینه تقریبا البته دکتر داره اما برق وگازش oKنیست قطعی داره حتی ...

پشیمون نیستم زیاد. چون اینجا خونه ویلایی و به قول شما هوا به شدت تمیزه. و نیم ساعت تا مرکز استان راه هست.

ولی خب من مجبور شدم. بخاطر شغل همسرم یکسال باید بمونم خونه بابام

عزیرم پشیمونی ؟منم جایی ک میخوام برم همینه تقریبا البته دکتر داره اما برق وگازش oKنیست قطعی داره حتی ...

اینی که تعریف می‌کنی بیشتر یاد مناطق محروم میفتم.

مثلاً سمت بلوچستان.

اونجا هم که هوا تمیز نیست راستش. همش گرد و خاک و آلودگی

ب نظرم اول اگ شرایط داری،موقت برو،یعنی خونه نخر،اجاره کن،امتحان کن.شهرکوچیک یکی از بدی هاش اینه ،که ...

عزیزم‌من ی خونه ویلایی دارم 

ببین همه چیش oK هست فقط قطعی گاز وبرق زیاده واینکه مردم‌گاهی مجبورن با چوب  آشپزی کنن .یا کپسول گاز 

ومردم باحجاب ترن من مجبورم برم اونجا چادر بپوشم اما تو بانک کارپیدا کردم 

دقیقا همینه

موقتا چند ماه برو ببین چطوره .می تونی تحمل کنی یا نه .من خوته بابام اینا شهرستان .وقتی میرم اونجا واقعا ارامش دارم کوچه ها تمیز مردم همه اروم زندگیا صاف صادق جوری که خونه پدرم همیشه در باز .هر کی دوست دارع میره میاد .برا یه تعطیلی دیرم که بروم .